fakülte civarlarında

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Demim kaldırımda yürüyorum önümde el ele tutuşmuş bir çift kız erkek arkadaşına bana şurdan topkek alırmısın dedi erkek ses etmedi şurdan dediği yerden sonra topkek alınabilecek bir bakkal market vs yok kulak misafiri olmuştum tebessümle markete girdim kendime sigara aldım tam çıkıyorken 4 tane karışık topkek istedim aldım topkekleri arkalarından yetişip topkekleri ikisine ikram ettim pişman değilim.

kontrolkalemi iyi ki kek istemiş yani :D

yok bence kimsenin yapmayacağı bir işe imza atmışsın bence, sevinmelisin yani,kızla belki ileride karşılaşabilirsin :D iyi bir izlenim bıraktın

öyle bakmıyorum sadece ihtimaller dahilinde söyledim yani ne var bunda karşılaşabilirsiniz dedim:( kötü mü ettim şaka yollu söyledik sana da iyilik yaramıyor

öyle bakmıyorum sadece ihtimaller dahilinde söyledim yani ne var bunda karşılaşabilirsiniz dedim:( kötü mü ettim şaka yollu söyledik sana da iyilik yaramıyor

iyilik yap denize at birde karşılıkmı bekliyorsun (: bak mesela ben o topkeki karşılıksız sevap almak için yaptım hem sadece kıza değil ikisine ikişertane aldım cennetliğim

off banane ya senin aldığın kekten :D şuna bak ya iki yorum yapıyoruz şaapıyorsun madem yorumlara kapalısın ne diye konu açıyorsun neyse ya asabım şooldu bu konuya bir daha girmem girersem 2 olsun

ben de sinema bileti vermiştim ya bir çifte :D

heee :D:D o kadar kafayı yemedim daha ama buna yakın şeyler yapmışlığım vardır bir an deli cesaretim tutuyor:D

cok iyi yapmissin ya
gerci simdi isanlar cok kotu dusunur oldu, iyi ilac falan koydugunu dusunmemisler
sen yine de iyiligini yapmissin

Hata nerde abicim kendimi düzelteyim (:

Bir kontrol kalemi olarak olayları kontrol etmen gerekir...:)

Sen direk olayın içine dalmışsın. O kekler yüzünden gençlerin başına neler gelebilir. Tahmin bile edemezsin. Kek çok tehlikeli çoook.

Geri