aegishjalmur
Platin Üye
Hayatım boyunca gözüm partnerimin cebinde olmadı.
BizbizeyeterizTürkiyem
BizbizeyeterizTürkiyem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana parasız mutluluk isteyen birini göstersene onun heykelini dikelimÇok şükür fakirim,parayla işi olan insanla da işim olmaz.
para bir yaşam biçimi ama mutlu olma değil.Bana parasız mutluluk isteyen birini göstersene onun heykelini dikelim
Maalesef artık öyle değil şuan hiç bir kızın dar gelirli bir adamla evleneceğini düşünmüyorum. Böyle bir kadın kalmadı. Eskiden di o. Birgün ne demek istediğimi anlarsın.para bir yaşam biçimi ama mutlu olma değil.
Yaşlı teyzeler gibi sürekli laf mı vuracaksın SjsjsjAKP'ye üye olmasak biz de fakir sevgili konumunda olacaktık, şansımiz yaver gitti de Allah riskimizi fazla fazla verdi.
ben zaten bunu bilecek yaştayım.paralı sevgi isteyenlere bol şansMaalesef artık öyle değil şuan hiç bir kızın dar gelirli bir adamla evleneceğini düşünmüyorum. Böyle bir kadın kalmadı. Eskiden di o. Birgün ne demek istediğimi anlarsın.