Fakir Sevgili

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben en çok kadınların erkeğin parası için birlikte olmasına karşıyım. Her haltlarını bir erkeğin karşılamalarını da hoş bulmuyorum. Dışarıdan kötü görünüyor bence. Şey gibi oluyor biraz. Al gülüm ver gülüm…

fakir erkek yoktur, kamçılamayan kadın vardır.

siz bir erkeği destekleyip severseniz, o da sizin için savaşır ve kısa sürede orta direk eşiğini geçer.
ama bir kadının orta direk eşiğini geçmesi yıllarını alır ya da hiç geçemez.

Bir zamanlar olduğum şey. neyse ki sevgilim aşırı zengindi ve bana iyi bakıyodu 8-)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
valla bu saatten sonra zengin olmak zorundayım kedi dahil evdeki herkesin istekleri bitmiyo. Selim bugün uçan dinazor istedi :/

• Ablan Star
Isin zor Osmanim.

Kimi insan görsele önem verir kimi insan paraya. Kimseyi eleştiremeyiz. Belki fakir sevgiliden bıkmıştır :) fakir sevgili istemeyenleri yargılayamayız :)

• Kalp Gözler
Valla Erkek fakir olsa bile zeki olacak o da yoksa cidden ölsün ya

paranın bi önemi yok
mühim olan sevişmek
diyen olmamış
vay arkadaş

para bir yaşam biçimi ama mutlu olma değil.
Maalesef artık öyle değil şuan hiç bir kızın dar gelirli bir adamla evleneceğini düşünmüyorum. Böyle bir kadın kalmadı. Eskiden di o. Birgün ne demek istediğimi anlarsın.

AKP'ye üye olmasak biz de fakir sevgili konumunda olacaktık, şansımiz yaver gitti de Allah riskimizi fazla fazla verdi.

ya benden herhangi bir konuda daha zayıf bi erkek bana güçsüz gelir, hoşuma gitmezdi açıkçası. Ben kendime yetiyorum, bir şey beklemekten değil dediğim. anladınız siz dkfjfjfj

Geri