Fake üye ile sevgili olmak

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
@climax

Farklı forumlarda şahit oldum ben bu duruma ve kadın teist ise ona göre profil açıyor, ateist ise ona göre ve her yaş grubu, meslek için de ayrı profil oluşturup üç-beş tane de o mesleğe uygun yazı okuyor ve sonrasında bir bakmışsın ki hepsi ile diyalog kurmuş ama sevgili oldular mı o kadarını bilemiyorum. :)
Burada da vardi .) Sair ruhlu, ateist, dindar, is kadini, tecavuze ugramis, tren carpmis, ve de kanser olan bir arkadas. Her biriyle farkli nick almisti. Ve malesef her bir nickinde ben dahil hepimizi keklemisti. Bir psikolog arkadasin sayesinde fark ettim, dikkat edince domino tasi gibi pespese dokuldu .) Zaman zaman aklima geliyor kendi kendime soyleniyorum. Su ortamda beni paranoyak yapti. Duvarlari ormeme sebep oldu. Ha iyi de oldu basim agrimadi hic.

Yarmagül fake mi? Ortalık karışacak sanırım.

Burada da vardi .) Sair ruhlu, ateist, dindar, is kadini, tecavuze ugramis, tren carpmis, ve de kanser olan bir arkadas. Her biriyle farkli nick almisti. Ve malesef her bir nickinde ben dahil hepimizi keklemisti. Bir psikolog arkadasin sayesinde fark ettim, dikkat edince domino tasi gibi pespese dokuldu .) Zaman zaman aklima geliyor kendi kendime soyleniyorum. Su ortamda beni paranoyak yapti. Duvarlari ormeme sebep oldu. Ha iyi de oldu basim agrimadi hic.
Yaaa Niluuuu :D

merhaba ben beş kere ameliyat oldum, üç kere eski manitam öldü. Evimiz bir depremde yandı, üç kardeşimle ben sokakta kaldık, adım abdulberrak. İ M Suri, dilenci değil ben , as istiyor , iş istiyor

• Üzgün
Tepkiler: W
fake deyince aklima bi uye geldi. eski zamanlarin eeeen populer uyesi. bi kac konustuyduk ben buna fake muamelesi yapinca adam ortadan kayboldu. o gunden beri de foruma girmedi. bari fotilerini attigin kisinin nosunu vereydin allahsiz.....
HaHahah çok doğru bir şey dedin Hilal'cim :D

Şahit olunan ve etrafta yaşananları duyunca doğal olarak tedbirli davranmak zorunda kalınıyor ki en doğrusu da bu zaten.

• Beğen
Tepkiler: W
Öpüşmeden sevgili olunmaz. Fake ile üye nasıl sevgili olunuyor?

İki fake üyenin birbiri ile sevgili olmasından daha ilginç değil. Vakti geldiğinde ben de Peker gibi video yapıp yakacağım buraları.

Mümkünse gece salın videoyu Sevgili Pasaran malum Peker gibi 7.3o yapmayın sabahları yokum , kaçırmak istemem .S

Emir'in yolu diye bir dizi vardı.Emir'i paylaşamayan forum kızları iyi bilir .d

veranin bilmedigi fake üye yoktur

Geri