Fake üye ile sevgili olmak

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Arkadaş olursun , ahbap vs selamlaşırsın , konuşursun anlarımda fake üye ile nasıl sevgili nasıl olabiliyorsunuz ?

Nick ver nick varsa tespitin söyle rezil edelim Vera’cım : )

Tespitin dibini yapmış yine.. .p

Bunu yapanlar zaten birbirini bulmuş oluyor iki fake geçinip gidiyorlar arada bir kaç fotoda foruma attın mı tamamdır..

Bu konuda profesyonelleşmiş fake üyelikler var @VERA cığım. Yıllarca bu işe emek vermiş ve her kadın üye için ayrı profil kullananlar var. :)

@climax

Farklı forumlarda şahit oldum ben bu duruma ve kadın teist ise ona göre profil açıyor, ateist ise ona göre ve her yaş grubu, meslek için de ayrı profil oluşturup üç-beş tane de o mesleğe uygun yazı okuyor ve sonrasında bir bakmışsın ki hepsi ile diyalog kurmuş ama sevgili oldular mı o kadarını bilemiyorum. :)

Basima geldi Ama sevgili olmamistik sjsjjs
Baska birinin resmi ile cikmis karsima manyak
Sonra Diyor Sen Cok iyi birisin sana Bunu yapamam seneler gecti affedemedim onu gidip
Gelsede yollamisimdir Geri :D

Basima geldi Ama sevgili olmamistik sjsjjs
Baska birinin resmi ile cikmis karsima manyak
Sonra Diyor Sen Cok iyi birisin sana Bunu yapamam seneler gecti affedemedim onu gidip
Gelsede yollamisimdir Geri :D
Benim kız arkadaşımın fotoğrafı ile evlilik sitesine üye olup milleti dolandırdılar da kızcağız defalarca ifadeye çağrıldı ayrca bir erkek aradaşımın resmini de kullanmışlardı.
Dikkat etmek gerekiyor, geçmiş olsun.

Benim kız arkadaşımın fotoğrafı ile evlilik sitesine üye olup milleti dolandırdılar da kızcağız defalarca ifadeye çağrıldı ayrca bir erkek aradaşımın resmini de kullanmışlardı.
Dikkat etmek gerekiyor, geçmiş olsun.
Sapik insan dolu Gecmis olsun size de :/

Bu konuda profesyonelleşmiş fake üyelikler var @VERA cığım. Yıllarca bu işe emek vermiş ve her kadın üye için ayrı profil kullananlar var. :)

İnanırım Lefty , kadınlarında hakkını teslim etmek gerek bu konuda (.
Tamamen yoksunluk mu , yokluk mu bilemedim artık .
Onca zaman görmeden etmeden nasıl sürdürülüo ilşki onu anlamak zor .

Geri