Fake hesap açarak sevgilisini deneyen kadın

Konu sahibi son olarak 810 gün önce görüldü
Bi kaç kere yapmıştım hıyar yememişti xd mal deyneğiiii dur küfür etmicem

Kişi güven duyduğu ve olgunlaştığı vakit bu tarz eylemlerin zaman kaybı olduğunu bilir. Sizi güven noktasında tatmin etmeyen ve böylesi bir eylemi yaptıran şeyin ardında size değer veren biri olamaz. Ee bunun için kimliğinden bağımsız rollere girmeye değer mi? Asla.

Sadece sevgili kontrolü için değil, farklı bir kimlik ve kişilikmiş gibi sanal da olsa bu tür platformlarda fake kişilikler türetmek çok sağlıklı bir ruh halinin işareti değil.

güvenmiyorsan ayrıl gitsin zaman kaybı bildiğin.

Çok kez düşmüşlüğümüz var neyse ki düşe kalka büyüdük.. .p

Allah hicbir kadıni kendine olan ozsaygisini yitircek hale dusurmesin .
Acziyettir .

nasıl fakeliyorsunuz
seksili şeylerle mi

Demeyin öyle şeyler belki burada da vardır buna benzeyen tipler HAHAHAH skljks

Ben de amme hizmeti olarak günde iki saatimi emekli dayılara eskort takliti yaparak geçiriyorum.

Sosyal yönden duyarlıyız yani, boru değil.

Komik… Güvenmeden mi başladın ilişkiye? Peki güvendin varsaydık; ne oldu da yitirdin güvenini? Güvenini yitirecek sebeple alakalı adamı/kadını insan yerine koyarak konuştun mu? Sorunu çözme meyilinde misin yoksa aman yallah olsun gitsin diye mi düşünüyorsun? Hadi dedik ki çözüm odaklısın ama tatmin etmedi mi cevaplar? Çok basit… Bak yoluna! Uzaklaş, konuşma, yazışma, buluşma… Güvenmiyorsun yahu çünkü neyin peşindesin? İçinizde olmayan güveni pekiştirmek için ya da ona “tekrar” güven duymak için bu tarz aksiyonlara girmenize lüzum var mı? Yahu velev ki seviyorsunuz karşı tarafı, e hoşunuza gitmeyecek geri dönüşlerde siz derbeder olacaksınız… Vaki mi yani? Bazı şeyleri bilmemek, güven yoksa uzatmamak en doğrusu arkadaşlar. Yaşını başını almış insanlarsınız girmeyin bu toplara…

Bunlar bizim dönemimizde kaldı arkadaşlar artık evli bekar sevgilisi var yok fark etmiyor herkes herkesle konuşuyor

Geri