Fake hesap açarak sevgilisini deneyen kadın

Konu sahibi son olarak 810 gün önce görüldü
fake hesap değil de sevgilisinin de tanıdığı kızın samimi bir arkadaşını veya sevgilisinin hiç tanımadığı bir arkadaşını yolluyorlar sevgilisinin üzerine. düşüyor mu düşmüyor mu? düşüyorsa ne kadar düşüyor. temkinli mi davranıyor yoksa rahat mı davranıyor ona bir bakıyorlar.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
feyk hesapla kocasını deneyen peki? evet böyle birine şahit oldum, asla yapmaz diyeceğim biri. ne hissettiyse artık haklı da çıktı, adam düştü

Güvenilmez olan tarafın her daim ben olmasını temenni ediyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sevgilisi sağlamsa kendisi sağlam değildir.

Sevgilisimse zaten ekli kadın sayısı çok az olur annesi kardeşi falan.. diğer yazanlara da cevap vermesin bi zahmet..
Ben de öyle boş şeyler yapmam tabii ki

Ya işsiz güçsüzdür can sıkıntısından yapmıştır ya da ergendir

Karşı tarafa hakarettir ve ilişkinin bitme sebebidir kaldı ki güven duyulmuyorsa o ilişki zaten bitmiştir.

fake hesap değil de bir arkadaşına denettirmişti beni, işletmeye kalkmıştı. sonra ne oldu ? arkadaşı ile sevgili olmuştuk biz de. hayat bu nelerin getireceğini kestiremiyorsun.

bana çok çirkin geliyor. e çirkin geliyosa, yok mu denemem… şka şka.
güvenin olmadığı ama şüphenin olduğu her ilişki riskli. acaba düşüncesi varsa bile ilerletmemek en güzeli. (e tabii bunu mantığım söylüyor, o yüzden konuşmak kolay)

pardon da biz boyle seyleri 12 yasinda msn zamanlari eglencesine yapiyorduk :emoji_unamused: yani bi zahmet ergenlikte kalan seylerden biri olsun bu.

Geri