Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Tv'de yarışmadan geçilmiyor. büyük risk, çok büyük risk, hayvan gibi risk, aileler yarışıyor, aşiretler kapışıyor.. beleşe alışıyor toplum.

Arkadaşlara "benim arabaya atlayalım da bi yerlere kaçalım çok sıkıldım" dedim. içlerinden biri "hangi araba?" dedi ve konu orda kapandı.

"Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın" O da bişey mi Allah kimseyi Alışveriş Merkezinde elinde kışlık montla gezmek zorunda bırakmasın.

"PES oynasın, makyaj yapmasın, oje sürmesin, etek giymesin" diyen erkek; Git o zaman kankan Vedat'la çık, kızlarla ne işin var ki.

Kadın küfretmez; "Sen bilirsin" der, "peki" der, "iyi" der...

Gece tam uyuyacakken mükemmel görünen saçlarımın uyandığımda karmakarışık olması, evrenin bana okula gitme deme şeklidir.

Türk kadinlarina futbol oynatsalar teknik direktörü hazirlan 5 dk ya gireceksin dese " ay ben 1 saatten asagi hazirlanamam kii yaaa " der.

Hiçbir zaman midyeyi denizden çıkarıp içini açan içine de pilav yapıp tekrar kapatan sonrada kaynatıp yiyen adam kadar zeki olamayacaksınız.

Saç kurutma makinesiyle götümü başımı ısıtmaya başladığım gün, Kış'ın geldiği gündür gülüm.

Üretken insanlar kaç adım öndeler bilmiyorum ama arkadakiler görünmüyor

Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?

Tuvalette ağlayan arkadaşlarını teselli eden ve meraklı kalabalığı uzaklaştıran kız grubundaki ciddiyet olay yeri inceleme ekiplerinde yok.

Sen yaptın kıyafet serbest o zaman gelecek biz pijamayla.

Geri