Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Twitter'ın mantığını anlayamayıp kapatan akrabalar candır.

Fransız Le Monde gazetesi Erdoğan için: ''Türk kadınlarının vajina bekçisi'' manşeti atmış. ağzından öpmeli gazete.

Bazen bir tweet gelir aklına; tenfüste yazarım dersin. Tenefüs olur tweeti unuttuğunu paylaşırsın. Biri de bunu okuyup sana küfreder...

Seni takip edeceğime taş takip etseydim. -Twitterli anne

Sevgililer, salaksiniz sevgililer.Yada yürüyüşünüzden oyle görünüyo.Ne kiskancam abi? Kiskanmiyorum.Tripler falan.Ne kiskancam sevgililer?

Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, hiçbir oyun Süper Mario'nun şöhretine kavuşamayacaktır.

bu cd-rom'un okuyacağı yok, tornacıya vereyimde meslek sahibi olsun.

Başka ülkelerde sevgilisine "Türkü Gözlüm" diyenler varsa Allah da benim belamı versin.

Eski sevgiliden arkadas felan olmaz. Arkadasken beceremedik, sevgili olduk. Yine beceremedik hadi bidaha arkadas olalim. Hadi lan ordan

Klimayi icat eden adam kesin suan hurilerle cennette takiliyordur. En dogal hakki.

Bence Fox tv deki dizilerin başrol oyuncuları bile oynadıkları diziyi izlemiyorlardır. Yayın kirliliği

Bakkalda para üstü kaldığı zaman bakkal sana öyle bi bakış atarki sanki o para zaten onunmuşda sen gasp ediyorsun zannedersin.

Karneler yavaş yavaş belli oluyor. Liseli arkadaşlar facebook da karnelerinde bizi etiketlemeye başladılar. Tehlikenin farkındamısınız?

Hangimiz sinirle telefonu kapatıp ondan sonra, " acaba mesaj atmışmıdır ya " diyip telefonu tekrar açmadık ki artisliğiniz kime?

100 kıza "hani yaza kadar 5 kilo veriyordunuz?" diye sorduk, bir popüler cevap aldık: "üff snane be slk .s.s"

takipçi kaybetcem derdine şu twitter'da saçmalamayan insanlara acıyorum lan. çok yanlış anlamışlar olayı. dök içini saçmala abi. rahat ol.

Kız sana mesajın sonunda ''peki'' dediyse artık sana ufaktan yol gözükmüştür.

Geri