Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Bülent Ersoy'a Yüzüklerin Efendisi'nde orc rolünü oynaması için teklif geldiğini biliyor muydunuz?

Ünlü dergiler "Yaşayan" en seksi 100 kadın dediğinde beğenirsin. Yurdum abazası "Nefes alsın yeter" dediğinde kızarsın. Bu ülkede adalet yok

Twitter da özlü söz okumaktan artık yanıma bi küçük rakı birazda meze alıyorum iyi geliyor.

Beyazıt Öztürk'e Beyaz diyorsak, Kanuni'ye de Kanun desek olur. Düz mantık MODE ON..!

-Abi vallaha kurtarmıyor, kurtarsa veririm. Diyen esnafa ; O da haklı,Kilitlemek varken neden kurtarsın ki?

Rihanna bu sesle kendisine eşlik ettiğimi duysa müziği bırakır yeminlen.

Dünyayı hep Amerika'nın kurtarması Holywood'un Amerika eyaleti olmasıyla yakından ilişkili kanımca.

O değilde Kandil'de gelen kandil mesajlarının cevaplarını çocuklarına yazdıran bir ebeveyn gerçeği var.

Msn kültürünü yaşatmaya çalışan son insanlardanım.

Yürürken görmediğim taşa takılıp tökezlediğimde döner o taşa ters ters bakarım.Onu rencide eder,suçu ona atarım.

Bu saate kadar gelmeyen uyku,bundan sonra da sakin gelmesin.Neden biliyomusun? Cunku; uyurum.

' Sen mutlu ol yeter ' cümlesindeki gerizekalıyı bulunuz ...

Butun annelerin dogaustu yetenekleri var: kizinca opera sanatcisi oktavlarina cikmalari, terligi keskin nisanci gibi isabet ettirmeleri vs..

Fotoğraflara aldanmayın sevgilinin eski sevgilisi hiçbir zaman güzel/yakışıklı değildir. Fotojenik olabilir. En olmadı çok photoscape.

+anne bu gömlek bana küçük -olsun seneye de giyersin...(benjamin button'un annesi)

Sevgililer Günü 29 Şubat'ta kutlansa bile 4 yılda kendisine bi sevgili edinemeyecek beceriksizler tanıyorum.

Heveslendirip kaçan kızlar ! çok ah alıyorsunuz çok

Sevgili anne; Çocuğunun sevgilisi var mı diye ağzını aramak yerine telefonuna mesaj gelince gülümseyerek mi okuduğuna bak çok daha etkili.

Bir kadına ne verirseniz verin mutlaka fiş yada fatura kestirin.

Geri