Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
İnsanları çok seviyorum ama içimden. Sevdiğimi söyleyince götleri kalkıyor.

Şöyle bir yanılgı var ki ; kızlar, telefon numaralarını verince sürtük, BBM kodlarını verince cool oluyorlar.Ağzını yediğim çifte standartı.

Komşu çocukları içinde en çalışkan,en terbiyeli,en çalışkan benim. O yüzden annem beni kimse ile kıyaslayamıyor. -Hiçbir İnsan Evladı

- Daha soğuk ol istanbul + Neden? - Oha İstanbul konustu

Bütün dünyayı gezdim dolaştım, anladım ki tek sevdiğim sensin..diyen kadının ağzının ortasına korum! Sen herkesi yokla bana gel. Yoook öyle.

11 şubat, 12 şubat, 13 şubat, :( , 15 şubat, 16 şubat..

Fatih Ürek gibi gerdan kırıp cilve yapsam herşey daha farklı olabilirdi.

kravat takmanın en güzel yanı çıkarınca duyduğun rahatlıktır...

Bu tweeti oku, 1 dakika sonra aynaya bak, kendini göreceksin. İlginç ve %100 çalışıyor.

Sevgili kızlar ,hep şikayet ediyorsunuz ama. bir kadının içini ısıtmak için ''odun'' olmak gerekir.

Elindeki bütün Kemal Sunal filmleri biten Kanal 7 kendini feshetti.

Bazen kendimi doktor yazısı gibi hissediyorum kimse anlamıyor beni.

- Off! Çok mu zor iki kelime? + Yoo, siktir git.

'Ben hic kiskanc degilim' diyen kadin kadar yalanci, sahtekar baska bi varlik olamaz dicektim ki 'ben seni aldatmam' diyen adam aklima geldi

Ajda Pekkan poker oynasa mal varlığını 10'a katlar şerefsizim.. Blöf yapsa kimse anlayamaz, mimik yok bişey yok dümdüz surat.

Hilal Cebeci'nin 'günaydın tatlılarımmm' tweetini RT eden var.Hatta Favorilere ekleyen.Nasıl bir malsınız,nasıl bir ruh halindesniz.

Gözler kalbe açılan kapıysa, kaşlar da paspas olmalı...

Yeni korku filmi senaryom hazır: "şu telefonunu versene aşkım birşeye bakıcam"

Geri