Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Ve Tanrı, karşı apartmanın penceresinden bakan komşu kızını hep çok güzel yarattı.

Asıl kar bugün yağcakmış. dünkü yapay karmış, kar makineleriyle yağdırmışlar.

Eski sevgiliniz için kapınızın önüne tuz dökün. Düşüp bir yerini kırmasın yazık...

Izmir'e kar yagdiran Mikail acikladi: Cok sarhostum, hatirlamiyorum

profil resmine "sigara içerkenki fotomu koyayımda cool sansınlar" derneği kurdum herkesi beklerim

mağazada bir kadının satın almak için eline aldığı giysiye bakan bir kadın mutlaka vardır,sahipli erkeğin neden değerli olduğunu anladınız!

filmlerde bomba geri sayarken başka bir sahne gösterildiğinde geri saymaya devam edip kontrol eden sadece ben değilimdir inşallah.

Ben niye açık kapı bırakayım? Gelsin kendisi açsın.

İzmir'in Bornova ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kartopu savaşı, yerdeki karın kısa sürede bitmesiyle taşlı sopalı kavgaya dönüştü...

Bir siyasetçi bi olaya yapacak hiç bi yorum bulamazsa 'zamanlaması manidar' diyebiliyor. Keşke diğer mesleklerdede böyle joker hakları olsa.

"Sana benzeyen kullanıcılar" demişsin ya Twitter. Neyi benziyor bana bunların? Çok mu zekiler? Çok mu yakışıklılar? Çok mu... Ay utandım.

Sevgilini serbest bırak. Dönerse bir tekme de sen at. Giden insanla ne işin olacak allasen.

Kağıt, para vs. sayarken parmağına dil atan insanlarla ilişkim mesafelidir.

+ya orçun sen okula falan gitsene . -okul çıkışı öpüşebilir miyiz ?

Muhtesem Yüzyil , dizisinde de "Lakin ve Zira" cümlelerinin kullanilmadigi bi dakika bile görmedim ben.

Cevabı bulunamayacak tek soru; ''onda olupta ben de olmayan ne var?

"Otuz beşlik rakı, yetmişliğin yarısı eder." -Cahit Sıtkı Tarancı

Muhabbet katledici sözcükler top 10: Hım. Peki. Tamam. Ok. Bakarız. Oldu. Evet. Yok. Haha. Haklısın.

Geri