Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
''Seni özlemedim diyemem... Çünkü ne zaman seni düşünsem, kalbim tekrar paramparça oluyor.''

Neil Armstrong aya gittiği zaman, Nasa'da "ayın elemanı" seçilmiş midir acaba?

Şimdi gel de İstanbul'luya küresel ısınmayı anlat.

"Dolmuşta geri gelmeyen para üstünü isteyecek cesareti bile olmayan kişilerin 'only god can judge me' yazılı dövme yaptırmaları çok komik."

"Bir kızın hayalindeki erkek modeli; helal süt emmiş spartacus"

Sıradaki atasözü yedi kocalı hürmüz olup ailemizin kızı gibi davrananlara geliyor "davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer de kalmamış"

Anlamadığım yabancı şarkıları dinlemiyorum deyip serdar O.dinleyen insan 'Aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem'i açıklar mısın?

"Bilimkurguyla dalga geçen insanların hava durumu tahmini ve ekonomistleri dinlemeleri garip değil mi?"

Twitter'daki tek eksik "eski sevgiline laf sok!" butonu.

Hepimiz insanız da ,bazıları içindeki hayvanı iyi beslemiş..

"aay ay aaayy aay ay ayyy let in rain over me..." - Halil sezai ft. pitbull.

Suskunluğum asaletimden değil ,müsait olmadığımdan .

Eğer bir gün hepimiz müzik indirmekten hapse atılırsak, umarım bizi müzik türüne göre ayırırlar.

Fantezilerimden biri kız arkadaşımın kollarını yatağa bağlayarak ışıklarıda kapatıp.Salona gidip rahat rahat maç izlemek.(fesatlaşmayın) :)

"Bihter'in parfümü,Hürrem'in yüzüğü,Ezel'in kabanı" diye alanlara gülerdim,üstümde şu an Mecnun'un gömleği var.

İş seyehatine gideceğimi öğrendiğim an bavulumu toplama hızım Süper Marionun mantarları toplamasından bile daha hızlı oluyor..Aferin bana..

Bazı insanlara o kadar gıcık oluyorum ki, Dünya'nın parasını verip de aldığı iphone'nun tek tuşunu kırıp, Hüngür Hüngür ağlatasim geliyor.

Facebook 'zaman tüneli' gibiydin sevgilim ; önce bi merak ,bi heyecan.. Sonra pişmanlık ,eskiye geri dönme isteği ,mutsuzluk, isyeeaağğnn..

İnsanlar arkanızdan konuşuyorsa ters oturuyorsunuzdur. Dönün ve dedikodunun keyfini çıkartın ..

Geri