Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Akasya durağı dizisinin senaristleri kesinlikle anaokulu öğrencileri.

Ve Tanri (erkekler play station oynarken onlara cilginca mesaj atsin diye) kadini yaratti.

Yine de seviyoruz değil mi onları? :D

sevdiğimiz ve birlikte olamayacağımız insanları rüyamızda görmemiz evrenin bize "anca rüyanda görürsün" deme şeklidir.

Tavsiye:Ablamı desem teyzemi diye arada kaldığınz bayanlara abla diyin yoksa"ruhum senden genç benim!!"tarzı bakışlara maruz kalabilirsiniz.

Eminim sizinde; -bu montu kaça aldın +190 tl ye -Kemeraltında 35 tl olum kazık yemişsin.Diyen megazekaya sahip gıcık arkadaşlarınız olmuştur

Derdimi anlatacak kadar inglizce biliyorum ama hiçbir ingilizi dertlerimle sıkmak istemem açıkçası.

Bu dünyada herkes evrimni tamamlasaydı, hayat çok sıkıcı olurdu. Birileri hala hayvan olmalı! Ve bizler bu hayvanlarla yaşamayı öğrenmelyz!

Kurşun adres sormaz ki,çat kapı girer kalbine,hiç ölmeye hazır mısın,malının zekatını verdin mi,kurban kanı akıttın mı,adam olmaz bu kurşun.

bazıları okadar acınasıki, rahmetli kardeşleri sperm yarışı halindeyken ona üzülüp yol vermiş olabilirler mi diye düşünmeden edemiyorum!

Twitter'ın en güzel taraflarından biri de; Yazacak birşey bulamadığın zaman."Yazacak birşey bulamadım.!" diye yazıp bunu paylaşmaktır...

Sperm gibi adamlar var.. İnsan olma ihtimalleri milyonda bir...

Size kendini sevgili olarak tanıtıp sürekli trip atan ve kıskançlık yapan kişilere itibar etmeyiniz. EGM

10 reklamın 5'i kıçımı sildiğim kağıt ile ilgiliyse, götümü kollamam kaçınılmazdır.

Kadınları vücutlarından ibaret sananlar, fıstığın kabuğunu yemeye çalışıp içini atan adamlardır...

Kazım kalsa mıydı diyorum..Sonra aklıma sarı saçlar,sonra tarık mengüç geliyor..Teşekkürler Olympiakos

Galatasaraydan açıklama: Onlarda bize Rierayı kakalamıştı iyi oldu

Çerez tabağında onu aşağılarcasına en sona kalana kadar yemediğimiz beyaz leblebi dillenip hepimize sövse, hiçbir şey demeye hakkımız yok.

Kısacık boyu olup uzunca çizme giyen kadınlar, siz çizmeye değil de, çizme size girmiş gibi duruyor haberiniz olsun.

Ben sana akşam yemeğinde düzgün ye demiyomuyum, şimdi böyle acıkırsın işte ! - Anam.

Geri