Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Esmer kızlar diğerlerine göre 2 kat daha çekicidir... Kumrallar da iyidir. Sarışınları sevemedim gitti.

Bir kadına çikolata mı ben mi diye soru sormayın,ikilemde bile kalmaz ZALİM! :D

Yetenek Sizsiniz'deki salakları görünce bilgisayar başında uslu uslu internette takılmamın bir yetenek olduğuna karar verdim.

Trabzon Meydan. ...Kırmızı ışıkta gecen kadına polis bagırır:-''Bayan nereye böyle?''Kadın hem yürümeye devam eder,hem döner cevap verir.:-
''Eltime gidiyrim... Gocam biliy.. Sana ne?''-,-

Evrendeki her genç kızın hayali beyaz atlı prens falan değil,36 beden ve sınırsız bir kredi kartına sahip olmaktır!

Dünya Nüfusu: 7. 000.000.000
Ben Olmasam: 6. 999.999.999
Bütün Rakamlar Yerinden Oynadı Be,
Değerimi Bilin Leeen

Yaptığım bir takım araştırmalar ve su terazi kullanarak yaptığım ölçümlere göre; Türkiye'de günde satılan gitar miktarı "506", paylaşılan fotoraf sayısı 39893060449x95848944566=? (evet araştırma çarpma işleminde tıkandı)

- Seviyorum de. . . + Haaayııır , - Seviyorum de + Haaayııırr , - Seviyorum de Uleyyyn , + Seviyoruummm ♥ - Yalan Söylüyorsun. . . !! :D

Sizin hiç 'Güzel gözlüm' diyip yüzünüzü avcuna alıp dakikalarca izleyen bi sevgiliniz oldu mu? Benim de olmadı. Hadi, dağılıp bulalım madem.

Can Yücel: '' Çok sevmeyeceksin mesela, o daha az severse kırılırsın.''
''Vallahi doğru söylüyor lan'' - Türk genci.

Can Yücel: '' Çok sevmeyeceksin mesela, o daha az severse kırılırsın.''
''Vallahi doğru söylüyor lan'' - Türk genci.

Sorma kardeş ne çektiğimi bir ben bliyorum.

-Gizli kamera ;D

Sorma kardeş ne çektiğimi bir ben bliyorum.

-Gizli kamera ;D

‎-Doqum qünün ne zaman ?
+1 Nisan
-Annenle baban şakalaşırken mi oldun sen?
+Nisanda doqmam içn temmuzda şakalaşmaları lazım şimdi uzaa

‎+ Anne, yılbaşını arkadaşlarla dışarda kutlayabilir miyiz?
- Tamam 11 de evde ol :)

‎-Kalemi yere attIm düsmedi +Neden -Çünkü pilot kalem ;

Yılbaşı yaklaşıyor diye profil fotoğraflarına noel baba şapkası giydirenlerin, dini bayramlarda da takke giydirmelerini bekliyorum..

TTNET hız reklamında ceza'yı değilde, feriha'nın babasını oynatsaydı daha gerçekçi olurdu.

Sim kart bile 3 yanlış denemeden sonra kitleniyor. 18 kere ayrılıp barışan insanlar tanıyorum, neyin mücadelesini veriyosunuz.

Le Cola'yı fransız malı zannedip arkadaşlarla BİM'i bastık, feyizli bir abi bizle sohbet etti. Şimdi namaza gidiyoruz. Nereden nereye...

Geri