Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Yılbaşı programı: Facebookta etiketlendiğin çam ağacı fotoğraflarına yorum yapmak, seneye görüşürüz esprisi, ondan geriye sayma ve kapanış.Hos geldin 2012 :D

Sen giderken ben, ışıkları söndürdüm. prangalar falan derken tam 4 yıl olmuş dün. Düşünebiliyor musun faturadan ettiğim tasarrufu ?

Çok kalabalık minibüslerde yerimden kalkar gibi yapıp , cebimden telefonumu çıkartıp ufak çaplı bir heyecan yaratıyorum.

Son Dakika ! Reyting Operasyonu çerçevesinde Flaş TV'ye yapılan baskında 124 adet halaybaşı ve çok sayıda mendil ele geçirildi.

Sevgiliye gider yapacaksan Demet Akalın, özlediysen Sezen Aksu, artık istemiyorum diyorsan Ajda Pekkan dinle, baktın olmuyor Serdar Ortaç'a dön

Seda Sayan Twitter kapatılsın demiş, ayıp be, biz sana evlilik yasaklansın diyor muyuz? :))

Kanka rüyamda ata biniyodum.
+Rüyalar tersine çıkarmış kanka.

‎-Dili dışarda foto çekinen kızlar;
+Sexi olduğunuzumu sanıyonuz?
-Milka reklamındaki inekler gibisiniz xD

Cengiz Abazoğlu konuşurken önüne yayık versinler. o öne geriye gitmeleri boşa gitmesin bari. ayran falan yapar en azından.

Bihter Adnan'a yanlış yaptı Fatmagül oldu.Ferhun de Şevket'e yanlş yaptı Îffet oldu.Nihal o kadar hava attı.Binada kapıcı oldu:D

Ntvspor muhabiri: C. Ronaldo günde 3000 tane mekik çekiyomuş
Annem: Günde 3000 tane mekik çekiceğine 5 vakit namazını kılsa ya :D

Kızların neredeyse 1 saat boyunca uğraştığı saçı bozan şeye "Rüzgâr" denir. O halde rüzgâr emek hırsızıdır. Di mi kızlar? ♥

Bir ilişkinin gelişimi;
Sempati. Telepati. Empati. Antipati...

‎''Pegasus yeni bi kampanya çıkartmış.Uçaklarına müşterilerinin kızlarının ismini vereceklermiş.Muhabbete bak;
- Kanka neyle geldin ?
+ Ebru'yla kanka.
- Nasıl rahat mıydı ?
+ Geçen Burcu'ya binmiştim belim falan ağrımıştı, Ebru iyiydi ya ♥

İlk sınavdan 10 alıp, 2. Sınavdan 100 alsam diye hesap yapan öğrencinin hayal gücüne hayranlık duymamak elde değil!

Siyah araba camında saçlarını düzeltirken, arabanın içinde insan olduğunu görürsün ya. Aman ne utançtır ooo!

‎'Karşı masadaki hatun beni kesiyo kanka' diyen arkadaşını bozma. Zira umut fakirin ekmeğidir.

Bugün saçını ütüleyen kız yarın çamaşır makinesinde de yıkanır.

Geri