Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Uykumda düştüğümü görüp, uyandığımda her seferinde ''helal olsun çok gerçekçiydi adamlar yapmış be'' diyesim geliyo.. :))

‎+ Seni Seviyorum
- Efendim?
+ Yoğurt yoğrut diyorum çok faydalı :DD

Elin adamı Ay'a gitti, Mars'a gidecek, biz hala duş alırken evin başka yerinde açılan musluğun duşu etkilememesini çözemedik.

Bak karşı ki Hayriye ablanın oğluna ?Mahallede götürmediği kız kalmadı,hem çalışıyo hem geziyo,sen anca evde Kpss çalış,hıhh.(hiçbir anne)

Mesaj atınca numaranı çıkaramadım diye cevap verdiğimiz ve buna karşılık kırılıp mesaja bir daha cevap vermeyen kişiyi merak ederek ölücez. Duyy bizi Duyyyy :))

Otobüs durağında hapşıran teyzeye ''çok sev'' dedim, ''terbiyesiz sapık'' diye bağırıp, muazzam bir tokat attı. O bir vahşi.

Hani otobüste giderken diğer koltukların birine güzel bir kız otururur da onu kesersin ve ineceğin durağı kaçırırsın ya: gülü seven dikenine katlanır muhabeti bu oluyor.

Türkiye bu günlerde en gergin dönemini yaşıyor : Vize sonuçları açıklanıyor

Akrabanın profil fotoğrafına yazdığı yorum: "SELAM CANIM NASILSIN? ANNENLERE ÇOK ÇOK SELAM SÖYLE. ÖPTÜM." Allahım sana geliyorum.

Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil, Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir. . . ! Can Yücel

Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya beş para etmiyor .

"Hayat biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir..."

Git dediğinde gidip, gel dediğinde gelmemi mi bekliyorsun? Ben hayatın önünde eğilmedim ki, senin karşında eğileyim....

Yalnızlığımın tarifi: Film seyrediyordum; eğildim,kendi omzuma yattım..

Aşkkk... Aşkkk... Diye fısıldıyor kulağıma şeytan.. Sus . Diyorum Şşsttt! Şimdi günaha girmenin sırası değil...

‎''Suçlar insanların yüzünde görünseydi aynalar satılmazdı.''
(Peter Ustinov)

Bazen dünyanın en zor mesleğidir
Kendi duygularına tercuman olmak...!
(S.Akın)

Geçen arkadaşlarla iki lafın belini kırıyoruz, gaza geldik tekme tokat, ağız burun girdik. :)

Çocuk 5 yaşında M.United'e transfer olmuş,biz 5 yaşında ağzımızda meybuz,burnumuzda sümük,patlak topu şişire şişire top oynardık

Geri