Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
-N'aptınız bugün anaokulunda Efe?
+Erkekler kızlara pipilerini gösterdi, kızlar erkeklere kukularını
-Nee?!
+Şaka yaa. Yine uyuduk mal gibi

Sürekli salatalık maskesi yapan insanları anlamıyorum, yılların aldığı güzelliği hıyardan mı bekliyorsunuz ?
Dilek ağaçlarına dikkat edin. Ne bir meyvesi, ne bir yaprağı var. Lan ağacın kendine hayrı yok, sana nasıl bi güzellik yapsın?

Işık yayan cihazın üstüne parmağını koyup kırmızı bir parmağa sahip olmak bile mutlu edebiliyor insanı.

Vize-Final Zamanı Öğrenci Psikolojisi !!

YAZ OKULUNDA GEÇERİM
Yaz okulunda sıcağın etkisiyle beyninin daha iyi çalışacağını düşündüğünden midir bilinmez, bir grup öğrencinin umutlarını yaza gönderme cümleciği... (((:

İleri görüşlülük, damacana pompasına basarken, bardaktan suyu taşırmamak için durulması gereken zamanı tahmin etmektir.

Mahsun Kırmızıgül'ün Hayat Devam Ediyor dizisi'nin özetini geçiyorum.. :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

‎+Anne ben dışarı çıkıyorum..
-Kiminle çıkıyorsun , nasıl gideceksin , nasıl döneceksin , kimler orada olacak , daha dün çıkmamışmıydın sen ? Komşunun oğlu da çıkmış kaybolmuş , en iyisi çıkma..

+Baba ben dışarı çıkıyorum
-Tamam.

‎-Necla ders çalışmaya bize gelsene.
-Olmaz, ders çalışmalıyım.

Feriha pinokyo olsaydı, sadece 1 bölümde bile söyledigi yalanlarla burnundan İstanbula 3. köprü olurdu.

ortaöğretimden aklımda kalan tek şey okul numaram. o olmasaydı şimdi bütün şifrelerim 1234 idi. eğitim sistemimizin faydalarından biri daha.

Futbolcu olsam gol attıktan sonra koşup beni öpmeye çalışan takım arkadaşlarıma 'ay hiç öpmiyim çok terliyim' derdim.

Kazım Kazım'la samimi değilim, sadece merhaba merhaba.

Şu arabesk rap yapanlar sevdiklerine kavuşsalar da bizde huzura kavuşsak.

Acaba sair "Ben kuslardan da kücüktüm, bir gece vaktiydi" derken ne icmisti bende ondan icmek istiyorum...

Nöbetçi eczanenin adresine baktım. 200 metre batıya gidecekmişim. Sanki ben Piri Reis'im. Sanki ben Kristof Kolomb'um. Alt tarafı ilaç lazım

"Akşama kadar facede mi takılıyosun" diyenlere hasta oluyorum. Sanki kendileri dışarda uranyum üretiyorlar. !!!

Bu hayatta 3 şeyden korkacaksın;

1) Durduk yere mesaj atan eski sevgili,
2) 'Fotoğrafımı beğensene' diyen arkadaş,
3)Facebook'da ekleyen akraba.

Geri