Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Bu sabah masaya bir fincan kahve ve bir bardak kola koydum. Ev halkı tereddütsüz kahveyi seçti. Birde derler ki insanlar kolaya kaçıyor:))

adam1- Bak saklan, şu karşıda vitrine bakan iki güzel kadın varya. Biri karım biri de arkadaşı, o da metresim.
adam2- Aa..benim de....
- Baba, annemle nasıl evlendin?
- sana da garip geliyor di mi yavrum. valla nasıl evlendim ben de bilmiyorum oldu bi kere!
- evlendiğimizde tüm kötü günlerinde, her derdin olduğunda yanında olucam.
- saol canım ne derdim ne kederim var benim.
- dur daha evlenmedik.

Kadın- Eee? Nerelerdeydin gecenin bu saatine kadar superman!
Adam- Ya sana söylemiştim ya, bu akşam iş yemeğimiz vardı. Patronla müşterileri yemeğe götürdük.
Kadın- Sooonra ne yaptınız superman?
Adam- Valla adamları eğlendirmek için bir gece klübüne gittik, ama ben hiç eğlenmedim.
Kadın- Yani hiç bir şey yapmadın öğle mi superman?
Adam- Valla yapmadım ya niye suçlayıcı konuşuyorsun, inanmıyorsun. Hem niye durmadan superman diyorsun bana?
Kadın- İç çamaşırını pantolunun üzerine giyen bir supermani biliyorum bir de seni ondandır. baksana haline.​

‎+Sevdiğinin baş harfi ne?
-Ğ.
+O ne lan Ğ ile baslayan isim mi olur?
-Ben imkansızı seviyorum.
+İmkansız ' i ' ile başlıyor o_O

‎"Düşünüyorum, öyleyse varım.!" -Descartes.*
"Üşeniyorum, öyleyse yarın.!" - Ben.
“Tembellik etme kalk çöpü dök kirmiym kafanı” - Annem

‎- Aşkım napıyorsun
+ Traş oluyorum hayatım
- Aşkım bıyıklarını kesme sakın
+ Aşkım o zamanda kardeş gibi oluyoruz ikimizde bıyıklı

Sen gidersen, "ben biterim" demişti....
Şimdi evli 2 çocuğu var 3. de yolldaymıs ..
Bitmemiş çoğalmış.MAŞALLAH.. : )))

Tek terlik atışıyla 3 çocugunu birden vuran kişiye; -Bordo bereli ''ANNE'' denir :D

kurtlar vadisine 5dakika baksam bile hemen etkileniyorum.az önce tuvalete giderken arkadaşlara "çocuklar siz kalın bu benim meselem" demişim

Affet bu gece ders kitaplarini yirtmak istediimm.
Okullar hemen kapansin istediim.
Sinav kagidini elimle bolmek istediim.
5 almayi cok ozlediimm.

Sanırım internet bana aşık... Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan hadi hayırlısı...

Üç günlük dünya dedikleri cuma cumartesi pazar olsa gerek :DDD

efsanelere kulak asmayın. "risk nedir?" diye bir soruyla karşılaşınca "risk budur" yazıp boş kağıt verip çıkmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin.
Maazallah o okul bitmez.

Baba bana okulda gay diyolar.
+Döv hepsini oğlum.
-Ama çok tatlılar... :D

Artık sevgileler bile vize muhabbeti yapıyor ne oldu bu kasımda aşk olayına olm ne oldu yani ne oldu.

Ellerimde çiçekler, kapında çırılçıplak görürsen bir gün şaşırma. -Doğuş

o kadar zenginiz ki, evdeki ütünün bile kendine ait masası var

Geri