Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar dün akşam Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde geçirdikleri operasyonla birbirlerinden ayrıldı.

‎"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş :D:D:D

Thank you ne demek ?
+ Herşeyi bana soruyosun yeter ! Ya git öğren ya da başkasına sor .
Oha ya bu kadar uzun mu ? :SS

İslami facebook çıkıyormuşş...
- Kadir Allah'ın izniyle seni dürttü :)
- Memnune , pardesülü olan durumunu çatşaflı olarak değiştirdi :)
- İslami facebook şikayet butonu : - Allah'a havale et :)
- 27 ortak mü'min kardeşiniz var :)
- Parolanız yanlış ya da abdestsiz giriş yaptınızz... ahahahahaha

Saat 8’i 5 geçerken, “saat 10’a geliyor hadi kalk” diyen ileri görüşlü insanlara ''anne'' denir.

Ay ben yanlış mı aradım diye şaşırma cümlesi mi olur lan , yok ben yanlış açtım

Korku filmi artistleri de salak ha. Lan müziği duymuyor musun, müzik coşunca açma o kapıyı işte. Sonra vay efendim ben niye öldüm. Al işte.

Temel'e sormuşlar - "Dünyanın en mesut insanı kimdür?" Temel: - "Adem babamuzdur. Onun kaynanasu yoktur da!" :))

Alt koşumuzun kızı modemim ortak kullanmak için şifreyi istediğinde, şifreyi değiştirp telefon numaramı yaptım. Hala aramasını bekliyorum. :))

Metroseksüel bakımlı erkekse, metrobüs bakımlı otobüstür.

-Poşetin içinde ne war kanka?
+Açmaaa
-Niye ne war ki içinde?
+Açma olum Açma.
-Tamam kızma açmıyorum.
+Simit sarayından Açma aldım mal herif.. :D :D :D

şimdi iki yeni şehir kurulacak ya, lütfen biri j ile, diğeri de l ile başlayabilir mi? isim şehir oynarken çok faydası olacak. teşekkürler!

Facebookta biriyle tartışırken yorumların hepsini silip karşındakinin şizofren gibi görünmesini sağlamak... Paha biçilemez.

Arda'dan sonra bu kez de Burak Yılmaz'la kıyaslanan Messi Türk Medyası karşısında pes etti: "Tamam lan Sabri de benden iyi" :))

Vize-Final Zamanı Öğrenci Psikolojisi !!

İLK VİZEN KAÇ ?
Arkadaşının vize notunun düşüklüğünü öğrenip ona göre gaza gelmek amacıyla söylenen öğrenci türü :)))

-Adın ne?
-Fehmiye.
-Senin adına üzüldüm.

*-*

"ağlamayana meme vermezler". ee? "erkekler ağlamaz". kime veriliyor bu memeler o zaman arkadaşım. nereye gidiyor bu kadar meme??!!

*-*

anneme 'kanadımı kırdılar uçamadım anne, savaşa soktular, koşturdum kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum' desem, 'ısıt ye, yemek orda!' der.

Vize-Final zamanı Öğrenci psikolojisi

HACIM BİRAZ UYUSAK MI?
Ders çalışmaktan sıkılmış , ya da henüz başlamamışken yemeğin ağırlığı üzerine çökmüş öğrencinin çalışkan arkadaşına sarf ettiği düşmanca söz (:

Vize-Final Zamanı Öğrenci Psikolojisi !!

SENEYE GARANTİ AA ALIRIM BU DERSTEN
Kalması daha sınava girmeden kesinleşmiş öğrencinin , umut fakirin ekmeğidir tarzında sarfettiği idealist(!) cümlecik (:

Yaparken içine süt koyduğu her tatlı sütlü tatlı annem için. Bu irmik tatlısı dahi olsa.

"Kilo yapmaz, sütle yaptım..."

kazım kazım'la çok samimi değilim, sadece merhaba merhaba.

dilenciye, verilmiş sadakam varmış geri alabilir miyim dedim. 5 tanesi üzerime saldırdı. verilmiş sadakam varmış, bi kaç çizikle atlattım. :D:D:D

Pantalonun cebinde unutulup makinada yıkanan peçete . . Daha fazla konuşamayacağım . .

Bazen diyorum keşke şu ödevler hiç olmasa.. Ama yok yok o zaman neyi bahane edip de internete giricez. :))

Geri