Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Bülbülü altın kafese koymuşlar, "cik" demiş , aynayı falan gagalamış. Bu kadar yani ne bekliyordunuz ?

Kadınlar sevmek için 3 şey ister:

1.Güven
2.İlgi
3.Sevgi, dürüstlük, para, sadakat, iltifat, çiçek, aşk, ayakkabı, çanta, araba, ev, mutfak takımı, mobilya, kemer, toka, takı

Okul müdürü her cuma 45 dk bişiler anlatıyor. Alt tarafı, geç gelmeyin doğru giyinin diyeceksin, ulusa sesleniyor mübarek.

Allah hepimize 'O Ses Turkiye'de dügmeye basıp döndükten sonra 150 kilo yarışmacıyı görüp çok sevinmiş numarası yapan jüri kafası versin..

‎"Zararına Satış" yazan dükkanlardan ürün alamıyorum... Kıyafeti çok beğensem de adamı zarara uğratmak içime sinmiyor. Vicdanım kabul etmiyor.

Rahatlık nedir diye sorsalar; 'evde yalnızken tuvaletin kapısını kapatma zorunluluğu olmadan işemek' derdim..

Allah kimseyi 'O Ses Türkiye'de yarışıp sadece 'Hülya Avşar'ın bize döndüğü bir yarışma ile bizleri sınamasın.

Müge Anlı'nın bugüne kadar bulduğu insanlarla yeni bir ülke kurulur.

Hayatımda aldığım en büyük tehtid ''akşam baban gelsin görürsün''dü :)

Kızı sevişme bahanesiyle eve çağırıp zorla ders çalıştırdım. şimdi cerrahpaşada doktor oldu ibret alın :DD

-yağmur mu yağıyo dışarda ?

+yok ya,itfaiyeye para verdim beni ıslattılar :D

‎+Söyle bakalım evladım üç tarafı denizle çevrili kara parçasına ne ad verilir?
-"Etrafın sarıldı kara parçası çabuk teslim ol" denir hocam :DD

Geçen bir kız kavgası izliyim dedim. Kızın teki diğerine bıyıklarını yolarım senin dedi, hala şoktayım, simdi bime gececem bişi lazım mı ? :DD

Eski sevgilim, “seni sandığımdan daha çok sevdiğimi anladım,” diye mesaj atmış. Sandıkla aralarında ne geçtiyse artık... :DD

Bakan açıkladı: Kredi kartına bedelli askerlik
Komutan: N'asılsın asker?!
Askerler: VAADAAA..

‎-Küçük kurbağa, küçük kurbağa kuyruğun nerede?
+Kuyruğum yok, kuyruğum yok yüzerim derede.
-Ya ben sana nerede yüzdüğünü mü sordum şimdi.

Adana Merkez Camii'nde, namazda selam verme esnasında çıkan ''ne bakıyon !'' tartışması kanlı bitti :)

‎+Köpeğime tasma yaptıracaktım.
-Nasıl olsun beyfendi?
+Kafanıza göre yapın işte :))

Geri