Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Dünyaya gök taşı çarpacak diyorlar bence biz önce davranıp göktaşına çarpalım. En iyi savunma saldırıdır aga. Hemen NASA'ya mail atayım bunu . Zekaya bak bee zehir zehir . .

‎"Adam ol lan! Bu kadar kısa etekle dışarı çıkamazsın" - [Bir İskoç Kadını] :))

Evleri dikdörtgen veya kare olarak tasarlayıp sonra isimlerine ''daire'' diyen adam hepimizle büyük dalga geçiyor olmalı. :))

Öğretmenler Odası'na dalıp,kendi aralarında gülen öğretmenlere;"Komik bir şey varsa söyleyin de bizde gülelim"deyip intikam almak istiyorum.:))

Milli takımdaki oyuncu sayısı: 11

Yediğimiz gol sayısı: 3

11x3= 11.11.11 =)

PES'te hemen Hırvatistan'ı karşıma alıp 5 tane atayım bari anca öyle rahatlarım...

oksijen tüpünde oksijen varsa yangın tüpünde de yangın var... beyin.dll error

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır.

Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var

‎+Sevgilin var mı?
- Var.
+Benim de var. Kapıştırak mı?

Ders çalışmam gerektiğinde sanata olan ilgim artıyor. Duvardaki boşluğa bile sürrealist bir yaklaşımla yorum katıyorum.

Ders çalışmanın en güzel yanı nedir biliyor musun? Bilmiyorsun. Çünkü yok öyle bir şey, olsaydı da söylemezdim zaten.

‎"Amaan zaten ilk yazılı. 30 alsam yeter, diğer yazılılarda 100 alırım, 4 düşer" haftası, başlasın!

Vize haftasına giren üniversiteli gençlerin "Dünya Fotokopi Haftası"nı kutlarım.

Yıllardır ayak küçük parmağımızın anasını ağlatan kanepenin köşesine bu sefer ben tekmeyi koydum, yine o galip, yine ben ağlıyorum.

‎-aaa sen benim 4. Sevgilime benziyorsun.
+kaç sevgilin olduki ?
-3

Aklıma ders çalışmam gerektiği geldiğine göre, gideyim de biraz yatakta uzanayım.

‎+Alo baba ben otobüsteyim.
-Çıktın mı okuldan ?
+Yok baba otobüsü okula soktum.

Sevgiliniz size ilgi göstermiyor mu? Ne yaparsanız yapın, sizi anlamıyor mu? Hadi yaa.. Benimki de aynı.. Ben de size soracaktım

Geri