Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Trakya'nın güzel kızları İzmir'in güzel kızlarıyla ölümüne kapışır. Trakyalı kız kazanır.

Bir kadın için çaba harcamayan erkek mutlu olmayı hak edemez. Ciddiyim.

Bir saniye sonrasının bile garantisi yokken, aşkı zamana bırakanlar var.

Kimin için benden vazgeçtiğini gördüğümde, senden bir kere daha nefret ediyorum.

Aşık olduğunuz kişinin üzgün olmasından daha kötüsü, onu üzen şeyin sizinle değil, onun aşık olduğu kişiyle ilgisi olmasıdır.

Sanırım, doğum esnasında parçalandık. Çünkü diğer parçamızı doğduğumuzdan beri aramakla meşgulüz..

Senden beni anlamanı beklemiyorum çünkü sevenin halinden anca sevenler anlar

Her zaman kalbinde olan insan hayatında değildir. Tıpkı hayatında olan insanın kalbinde olmadığı gibi..

Eğer yokluğunla imtihan edersen kalbimi, varlığım intihar eder yüreğinden.

Ögretmenim hamile kaldiginda, normal insan tepkisi: oo tebrik ederim. Benim tepkim: aha hocada sevişmiş

Emre Aydın'a soralımda soğuk odalar nerdeyse bizde oraya gidelim. Yandık lan burda!

Bir şeye ne kadar çok anlam yüklersen, gitgide o kadar çok anlamsızlaşır değerini yitirir. Fazla beklentiye girmek yanlış o yüzden.

Ne ara bozulduk böyle? Her pazar sabahı anamızın mercimek corbasıyla kahvaltımızı yaparken, ne ara geçtik brunch keyfine? Ne ara kahpeler!

bazı şarkıları kısık sesle dinlemek şarkıya hakaret gibi oluyor.

Geri