Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Yaşadığım bu hayat dünyada sahip olduğum tek şeydir ve sahip olduğum bu hayat yalnızca senindir.

" Bir kadının alnı dudaklarından daha değerlidir... Çünkü dudaklarından dökülecek olan ' seni seviyorum ' sözü, Önceden alnına yazılmıştır... "

"İlk O'kul da sınıfta kaldım ben. Sonrası malum; Hala O'kul dayım ben... "

"İyi geceler canım derdin. Gecenin iyiliğinden çok, Canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde... "

"Koca bir ömrü harcamak dedikleri gerçeğin altını seninle çizdim ben."

İnsan bir düşü sevebilir mi?" diye sordular.
"evet", dedim hiç düşünmeden...
"birini sevmen için elle tutulur bir neden bulamıyorsan onu sahiden seviyorsun demektir..."

Ben;Bozuk para gibiyim..Havaya fırlattığında Tura gelirsem mutlu,Yazı gelirsem mutsuz olursun...Eğer harcarsan Başkasının olurum...

Sana seyahat ve cinsel içerikli bir önerim var.
'' S.ktir Git! ''

Ayrılık ritmiyle atan bir kalbe aşk masajı yapmanın ne anlamı var?Bırakacaksın, geberecek...

.."bu da sana kapak olsun" un en geçerli halidir,umursamaz susmalar....

''Kendine en yakın bulduğun şey nedir?'' diye sorarsanız, ''Şarkılar'' derim. Çünkü onlar hiçbir yere gitmezler.

sana aşkımı hissettirmek için yapamayacağım hiçbir şey yok

bir bakıyorsun sayfalar dolusu kelimeler döktüğün insan bir cümlene bile değmemiş

Fazla özlem değerini kaybetmene neden olabilir,özletme kendini

"Ölüm hiçbir şeydir, ama mağlup ve şerefsiz yaşamak her gün ölmektir." - Napoleon Bonaparte

Bir gün özleyeceksin beni, ve o gün muhtemelen seni unuttuğum gün olacak.

Ne kadar seviyorsun diye soru mu olur ya, dünya kadar desen dünyanın bi değeri kalmadı, canım kadar desen emaneten yaşıyoruz...

Geri