Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Acı çektikçe insan olgunlaşırmış.. yalan be ! "İlk önce kalbin kırlır, sonra çürümeye başlarsın".. [C. Süreya]

Dostluğa çok fazla önem veren insan kendine de çok fazla önem veriyordur; zira kendisinin de bir dost olduğunun farkındadır.

Allah yürü ya kulum! dese,alışveriş merkezine doğru koşacak kadınlar var hayatımda.

Şansınızı; şansınızı zorlamamaktan yana kullanın!.

Herkes yapabildiğinin en iyisini yapıyor. Kimi kötülük, kimi iyilik...

"Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden, "Senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır.

Kalp siktir et diyemedikten sonra varsın dil avaz avaz bağırsın, ne değişir?

Laf olsun 'nasilsin' larini sevmiyor, itiliyorum. Gercekten merak etseydi, zaten biliyor olurdu.

'Görüşürüz'e verilen 'görüşelim' yanıtındaki o tatlılık nasıl bir şeydir öyle.

Otobüsler, içerlerinde çokca şey saklar. Cama yapışmış dünden kalma hikayeler vardır. Başımı dayadığımda duyduğum sesler bu lekelerden geliyor.

Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; dilek tutmak olur.

Sana iki kelimelik, sonunu bilmediğim bir hikaye anlatayım mı? +Evet. -Seni seviyorum."

Ne Güzel Susmuşken..! SEN Diye Bir Kelime Dolanıyor Dilime..! Susuyorum ve Yutkunuyorum... Sonra Boğazımda Kalıyosun..! Sonra İstanbul Oluyorum, Bi Yakası Sen Bi Yakası Ben..

Ulan oğlum, aşk için meşakatli intihar metodları geliştirmeyi bırakın. Uğruna öldükleriniz, size biryerleriyle gülüyor.

"Yanarak var olmayı kabullenmekle,
sönerek yok olmak arasında yapılacak seçimden ibaretti bütün hikaye.."

Ve bölünür hayatınız kör bir bıçağın ucuyla tam orta yerinden ikiye;
Senden önce, senden sonra...

Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz. Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir. Sen insansın.. Hatırladın mı?

Geri