Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Bazen geriye dönüp baktığımda hafif bi boyun ağrısı olur

Aklından hala çıkmıyorsa, Kalbini unutmuşsundur onda...

"Kim mutluluk parayla satın alınmaz diyorsa, nerden alışveriş yapacağını bilmiyordur." [Huxley]

Bendeki yerin anayasadaki ilk 3 maddeye benzer ; değişmez, değiştirilemez, değişmesi teklif bile edilemez!

Sen Bu Bedduayı Hakediyosun Sevgilim. Gelişin Olsunda Bu Yürege Gidişin Olmasın.

Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam..
Hep tekrarlasam.. ‘ Elbet Birgün Buluşacağız.

İnsanın sevdiğini kaybetmesi dişini kaybetmesi kadar ilginçtir aslında. Acısını o an hissedersin yokluğunu bir ömür boyu.

'Ben de' cevap değildir hiç bir güzel söze ve belki sırf bu yüzden, yalnız kalacaksın 'sen' de.

Gözü sürekli yukarılarda olanlar, ayağına atılan çelmeleri göremezler.

Sana bu kadar yakisacagini bilseydim eger, daha once izin verirdim gitmene...

parfümler isimleriyle değil, kullanan kişiyle hatırlanır.

Öcalan'a sayın demek serbest bırakılıyo, PKKlı öldüren askerler kasten adam öldürmekten tutuklanıyo, sizce de yanlış giden bi şeyler yok mu?

sağlam bir empati kurabilmek için, ya gerçekten kuyruğuna basılmış olması yada esaslı bir kazık yemiş olman gerekli.

Görünüşe göre içki kadınlık hormonu içerir. Yeteri kadar içen bir kişi ne araç kullanabilir nede çenesini kapatabilir.

Ben seni, benimle olmasan bile 'sana ihanet ediyorum' düşüncesiyle tek bir erkekle bile konuşamayacak kadar çok sevdim.

Geri