Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Hani 'Özledimmm' diye haykırarak sarılmak gelir içinden ama karşılaştığında sadece 'Ne haber' dersin ya ; oralarda sürünüyorum işte ben.

Papatya fallarının her zaman tek bir sonucu vardır ; elinize bakarsınız ve size kalan tek şeyin sap olduğunu görürsünüz.

Herkese ''seni sevmedigimi'' söylüyorum. Afrikalı bir annenin oğluna ''Ben tokum sen ye '' demesi kadar basit bir yalan bu.

Çirkin Türk kızlar konulu tezimi okumak isteyenler boş bir kağıt alıp ona bakabilirler

Alt tarafı beni seviceksin... Sanki matematikten 100 al dedik. hiç işte

Şems derki: Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, 'kaçırcağın keçilere' çobanlık yapamazsın

Üzülme çünkü o senin üzüldügünü anlayamacak kadar aptal

Giden kalanın yüreğini yanında götürüyorsa, o ayrılık yalandır..Giden kalanın umutlarını yanında götürüyorsa o ayrılık yamandır

Ayrılık kaçınılmaz bir sondur, kimse istemez ama gereklidir. Çünkü hayat olduğu gibidir; olması gerektiği gibi değil

Üçüncü kişiye de yer vardır Aşk da, oğlumuz o da..

Ya tutulacak kadar yakın ol... Yada unutulacak kadar uzak.

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz

Başkasını seviyorum.." diyor bana.. Gerizekalı ! o başkası benim verdiğim değerin çeyreğini veriyormu sana..

Küçükken kolumuzu ısırarak yapardık saatleri, sanki zamanın canlarımızı yakacağını anlarmış gibi..

Sen kasırgalara dayanmışsın, rüzgârla mı yıkılacaksın..! Başka çaren yok yüreğim, dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın..

Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların, Aslında alüminyum folyo ile kaplanmış; , Denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor

Şerefsizim Seviyorum dedi,Hangisine inanacağımı şaşırdım

Geri