Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Birine mühürlenmek demek...! Onu gördüğü zaman herşeyin değişmesi demektir... Bir anda seni yeryüzüne bağlayan şey yer çekimi değil... O olur. Başka hiç bir şeyin önemi yoktur... Onu herşeyin yapar ve herşeyi olursun.

Yol vermek sadece trafikte ile yaramaz.Hayatınızdaki gereksizler için de kullanın.

Tek kuruş karım yok hayatımdaki varlığından , inan zararına seviyorum ben seni.

Bana 'nerelisin' diyorlar , seni gösterip 'oralıyım' diyorum.Sana 'nerelisin' diye soruyorlar 'oralı' bile olmuyorsun.

Baktın olmuyor başkasına bakacaksın , kimseyi havalara sokmanın alemi yok.

Kıyameti merak ediyorsanız terk edilen bir kadının sessizliğini dinleyin.

Kadınlar bir şarkıyı sessizce dinliyorsa , o şarkının sözlerine kulak verin.Çünkü her notasında haykırmak istedikleri vardır.

Bozuk para insanın cebini deler , bozuk insan da kalbini.Bu yüzden ikisini de harcayın gitsin.

Boşver gitsin umursama ; çünkü hayat seni değil sen hayatı üzmelisin.İşte bu yüzden bazen altını çizdiklerinin üstünü çizmelisin.

Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa aslında en çok onunla konuşmak istiyordur.

Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne , ben içimde boğuluyorken.

Erkeğe 'ayda kadın var' demişler uzay gemisini icat etmiş.Kadına 'ayda erkek var' demişler seviyorsa gelir demiş.

Sen bilmezsin , o bilmez , hiçkimse bilmez hatta ben bile.Bir tek paşa gönlüm bilir!

Saklama yeteneği yüksek olan güçlü biriyim!Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim : 'Ben iyiyim.'

Havalara giren birine hiç dokunmayın.Bırakın ne kadar yükselirse yükselsin o kadar sert düşecektir.İzleyin ve keyfini çıkarın.

Sen kendini ne zannediyorsun bilmem ama ben gördüğüm herkesi sen zannediyorum.

Geri