Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Bir kadının hayatına en azından bir alçak girmedikçe, yetişkin bir kadın sayılamaz. ( Mr. Brooks )

Kaza yapan bir şoförün dediği gibiydi herşey.. -" Bi anda çıktı karşıma ne yapacağımı bilemedim"..

Hayatınızda biriktirdiğiniz odunlar yalnızca cehenneminize yakıt olur.

Seni beklerken beklenmedik bir şey olup gelsen ya...

"Din, güzel ahlâktır. Ahlakı güzel insan her yaşta güzeldir.” // Hz. Muhammed (s.a.v) \\

Önce seviştiler, sonra çeliştiler, ardından çekiştiler ve en son çirkinleştiler.

Kötü insan olmak için epey çaba lazım. Bazıları bu konuda o kadar azimli ki kötülüklerine mi yoksa bu azimlerine mi şaşacağını bilemiyorsun.

"Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğin zaman, hayatının geri kalanı bir an önce başlasın istiyorsun." /W.H.M.S/

şubat 4 senede bir 29, sevgilisi olmayanlar için hep ızdırap çeker...

Bazen dudakları o kadar güzeldir ki asla öpemeyeceğini bilirsin.

"Aldatacak kadar aptalsa, yakalanacak kadar salak olduğunu da herkes bilmeli." [Hitch]

''Umrumdaki tek kişiyi kaybettim bile. Geri kalanlar onların olabilir. '' Gossip Girl

"Hep hayır dese de bana hayat...Hep hayırlısı diyeceğim hayata inat..."[Mevlana]

kar ve buz sayesinde röveşatalariyla kizlarinda icindeki gizli futbolcu ortaya cikmiş oldu .

Birlikteyken kiskandigi icin sinirleniriz, ayrilinca ''keske o gunlere donsek de beni yine oyle kiskansa'' deriz. Ne kadar aptaliz.

"En büyük düşman; kendi algınız, kendi cehaletiniz ve kendi egonuzdur." Revolver

Paranın adaleti satın alabildiği yerlerde "müşteri her zaman haklıdır" denir.

Dışarda lapa-lapa kar , bense doluyum. Ben doluyum ve bardakdan boşanırcasına ; seni seviyorum.

kadın etkilendiği filmi bahane eder,erkeğinde gözüne bir şey kaçar.!aslında ağlamamak için yapılan en büyük trajedi gururlanma hissidir..

Keşke birbirimizi gördüğümüzde sadece selamlaşan normal iki insan olarak kalsaydık.

Geri