Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
''Önce sevdiğiniz terk eder sizi, ardından uykunuz. Sonra ne sevdiğiniz geri gelir ne de uykunuz.'' [C. Süreya]

Uyku ; gecenin karanlığından kaçmanın en kolay yoludur.

Ayrılık tam bir paradoks. Aynı şehirde ben varım, sen varsın. Biz yokuuz.

Sevgili ayakkabı gibidir,ilk başlarda sıkarlar sonradan folloş olurlar.

Ey Nefsim. . ! Sen Öl ki .. Kalbim Dirilsin. . . !!

Şu anda, sana güzel bir söz söyleyebilmek için on bin kitap okumuş olmayı isterdim.

Bir insan gülümsediğinde dudaklarına değil gözlerine bakın onlarda gülüyor mu diye...

Hayatı 'neyse'lerle geçiştirip, 'keşke'leri sıralıyorum.. 'olsun'larla da son noktayı koyuyorum.

"Ben ölseydim, o belki ağlardı. Ama o ağlasaydı; Ben ölürdüm..." Özdemir Asaf

Bazı insanlar keşke küstah olduğu kadar güzel olabilse .

►Mektubunu yırttım: İşlem tamam ►Foto.nu yaktım: tamam ►Twitter'dan engelledim: tamam ►Rehberden sildim: tamam ►Kalbimden at... FATAL ERROR!

"Armut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur!" - Necip Fazıl Kısakürek

"Boş insanlarla içi dolu hayaller kuramazsınız..." [Bukowski]

"Susan bir kadının söyleyemedikleri bir kütüphaneye bedeldir."

derdi olmamasına rağmen kendini uçurumun kenarında hissedenler; bi'adım öne çıksın.

"Düşüncelerin neyse hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir." Shakespeare

''Bazen şarkı listeni ne kadar dikkatli hazırlarsan hazırla, içinde bulunduğun durum için uygun bir parça yoktur.'' Definitely, Maybe

Bilinen bir sona koşar gibi hızlı geçiyor zaman, az kaldı iki yabancı olmamıza..

Yeni tanıştığınız insanlar için: "Keşke daha önce karşılaşsaydık" derken, yıllardır arkadaş sandıklarınıza: "Bu kimdi" diyebiliyorsunuz.

Geri