Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
"İnsanın özgürlüğü; istediği her şeyi yapabilmesinde değil, istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır." Rousseau

Mutluluğu, bulmanın en iyi yoludur "Mutlu olmak".

Tüm çabalarınıza rağmen, bazıları gidiyor mu hayatınızdan? Ardından su döküpte israfa lüzum yok.. Tükürmeniz yeterli..

Bazıları geceleri hırsızlık yapar.Bazıları ulu orta yerde gözlerinin içine baka baka kalbini çalar.-Nihat Kemal-

Sen Sadece Sev / sakın umrunda bile olmasın ne düşündüğü … [S.Balun]

İyi geceler sevgili her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.

PES , PlayStation 3 için yeni oyunlar geliştirirken "Tapa" "Taso" ve "Çelik Çomak" da koysa keşke..

Aşk; son durağa beş kala başlayan ve hep yarım kalan güzel bir şarkı...

İnsan huzurlu iken; düşünce üretmek için, ,zaman "öldürmek" için kafasını yormaz ki.O anının ya da işte, "o anı"nın zevkine varır sadece...

Sizi haketmeyen hıyarları salatanıza katmayın.

Eğer DİL Çıkararak ADAM Olunsaydı..Zirve KÖPEKLERİN Olurdu..

Artık ne geri gelmeni beklerim nede ben gelirim. Nasılsa ben birşey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin ! [Nazım Hikmet Ran]

Profesyonel dilenci engelli değil, dürüst olmalı.

Bazı insanlar o kadar güzel gülüyor ki onları alıp odamın duvarına asıp güne pozitif enerjiyle başlamak istiyorum.

Umut;sevdiğin bir insanın verdiği nefes kadar yakın,aldığı nefes kadar uzaktır sana...

Eğer bi kadın bi erkeği yatağa atmak isterse bunu okadar zekice yapar ki erkek bile kendi uğraştı da attı sanır

şarkılar değil midir, bir aşkı başlatıp bitirebilen..

Bazen durup dururken, yaptığın şeyler çok anlamsız gelir ve 'napıyorum lan ben' deyip bir arayışa girersin.

Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte. [C. Süreya]

Geri