Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Güçlü kadınlar,erkekleri zayıf kadınlardan daha iyi severler.Sevmek güç gerektirir çünkü.
Zayıfların sevmek için bahaneleri,güçlülerinse gerekçeleri vardır.

Inandığım doğrular değişmedi, inandığım insanlar değişti sadece...

Hayır Yaşadığım "Hiçbir şeyden pişman değilim. Ödendi, süpürüldü, unutuldu.Geçmiş umrumda değil !"

Hayat şartları bizi ne kadar ciddi görünmeye zorlasa da hepimiz çılgınlıklarımızı paylaşacak birini arıyoruz....

Acı dıner , gozyası da.Özlem bile azalabilir de birtek anılar mı kalır yerli yerinde.

Bir arkadaştan sevgili olabilir, fakat seven bir kalp asla unutmaz: İşte bu yüzden sevgiliden arkadaş olmaz...

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim...

[İlhan Berk]

Birinin kalbini kırmadan önce iki kere düşünün dostlarım. Hele ki o kişi sıradan biri olmamışsa hayatınızda.

Charles Bukowski

- Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda..
Benden dürüst,
En ufak dalgada;
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp, fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
"İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı"!

Bir masal anlat hep iyilerin kazanmadığı. Pamuk Prenses kötü kız çıksın. Uyku numarası yapsın Uyuyan Güzel öptürmek için dudağını. Uyuşturucu satmaktan tutuklansın Kibritçi Kız, narkotik şubede işkenceyle sorgulansın. Rapunzel'in saçları dökülsün kemoterapilerde. Yada Kül Kedisinin cam ayakkabısı kırılsın. Hiçbir hikaye mutlu sonla bitmesin bu defa. Bizim gibi olsun masallar...

insanlarin ayrintilarla bogulmadigi zamanlardan kalma guzel bir cümle vardir.. "Goz gordu gonul sevdi"...

Lafi uzatmanin anlami yok.. Ozledim iste seni.. Ozledim senleyken utancimdan tutamadigim ellerini.. Heyecandan senin cayini icisimi.. Her defasinda "SENI SEVIYORUM" demeyi unutan saskin hallerimi.. Ozledim iste.. Ozledim Seni...

"İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamş olmasıdır..."

kimseye zararı olmayan, kendisiyle derdi olan insanlara diliyle saldıranlar nasıl bir kul hakkına girdiklerinin farkında değiller..

"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".

Tanrı bazılarınızı kelimelerin transparanlığından korusun...

Ne güzel söylemiş mübarek:'' Elalemi ayıplarıyla anan bir kimsenin,senden de teşekkürle bahsedeceğini zannetme..!''

"Yeter, aklından çıkar artık onu" diyor kimileri. "Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni". [Cemal Süreya.]

''iyi geceler canım''derdin. Gecenin iyiliğinden çok, Canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde.. -Özdemir Asaf-

"Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım ! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı". [M. Mungan]

Geri