Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Ben seni öyle bir sevdim ki.. Muhabbette çay kadar, Çayda şeker kadar, Şekerde tat kadar.. İşte ben seni böyle sevdim.. Ben seni öyle bir sevdim ki.. Şükürde dua kadar, Oruçta ekmek kadar, Namazda secde kadar.. İşte ben seni böyle sevdim. Ben seni öyle bir sevdim ki.. Her şerde hayır kadar, Her şeyde sen kadar, Sende son kadar..
İşte ben seni böyle sevdim..
"Sevdim" diyebilecek kadar.....

'Sonunu düşünen kahraman olamaz'. Zaten maceralar bu yüzden yaşanır. Evet ama; Maceralar bitti mi, kahramanlar işsiz kalır !

Aşk incelik aşk azamet aşk özveri aşk nezaket
Aşk imandır aşk ibadet hazzı bilene aşk olsun...

Kabusum ol ~ Derdim ol ~ Kederim ol ~ belam ol .. Ama yeter ki Benim oL

sevmek çay, sevilmek şeker. Bizim gibi garipler çayı şekersiz içer :)

YARGILAMAK İçin Bilmek, BİLMEK İçin Anlamak, ANLAMAK İçin Dinlemek Gerekir.. Dinlemeyenin, Kimseyi Yargılamaya HAKKI YOKTUR..!!!

Basit kadın; güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır

Yalandan kim ölmüş sevgilim ?
Hadi birdaha seni seviyorum de.

Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u vefatının 75. yılında özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz...

‎"Edison’un ampülünü anlata anlata bitiremediler".
-Allah (c.c)’ın güneşinden haberleri yok.

Kendini başka biri olarak tanıtanlara üzülüyorum, sevdiğimiz kişinin kendisi olmadığını bilmiyorlar.

1 Ocağı herkes yılbasi diye bilir.
Ama coğu kişi Mekke'nin Fethi olduğunu bilmez...

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, Çağırsan gelmez, Gelse de kalmaz, Kalsa da yetmez..

Affetmenin ne olduğunu yalnız cesurlar bilir, korkakların tabiatında af diye bir şey yoktur.((Çünkü affetmek birçok şeyi göze almaktır))

Laurence Sterne

Anne...! Saçlarım beyaza çalmaya başladı , gönlümse ayaza...Keşke hep çocuk kalsaydım da acılar yerine sen örseydin şaçlarımı..

Cemaate Söyleyin , Bu Aşkın Cenazesi Cami Avlusunda Kılınmayacak..! Yüreği Olan Cehenneme Buyursun...!

Ne kadar az yüksekten uçarsan, düştüğün zaman o kadar az incinirsin...Kibiri Bırak Alçak gönüllü ol..!

Gider gibi yapmadım ben, ya kaldım ya gittim. Sen ise kalır gibi yaptın, ama gittin ! Ve ben bittim... [Cemal Süreya]

Geri