Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
‎''Hiç kapıldın mı o hisse. Gitmek istersin hani,
ama aynı zamanda kalmak gelir içinden...!!!

Hayat mücadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır, galip olmak, mağlup olmamak

Hayat bir tiyatro gibidir, en kötü insanlar en iyi yerde otururlar ..

İki mumun savaşı gibiyiz. Kaybeden ya da kazanan olmayacak. Söndüremiyoruz birbirimizi. Ama beraber eriyoruz.

Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar.

Ey yar...! ♥
Kalbimin tam ortasında RABBİM var...!
Köşeye sıkışabilecekmisin...?

Nefreti ; Sevgiden Daha Çok Severim Çünkü ; Nefretin Sahtesi OLmaz !

Bir Bitene Çare Yok.. Bir de Yitip Gidene..AsLa İnanmamaLı " BEN HEP VARIM " Diyene.

Boşyere canı yanmaz insanın.. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, yada bir fazlalık geçmişten gelen.

Hiç Eskimedi Yüreğim/de Bu Söz ;

"" Gel Gör Beni Aşk NEYLEDİ "

Şu dünyada, kimsenin bulamadığı huzuru arayacak değiliz.
Kalkar abdest alır;
Eğiliriz..

Tesadüf bu ya,
Aylardan Aralık günlerden Salı,
Ve sen giriyorsun salı'na salı'na bütün Aralık’lardan yüreğime...

Ben Seni;hasretinden
Terk-i Diyâr eden
Müezzinin 'BiLaL'
qibi sevdim . .!

Karamsar ve Yorgunum.. Ama Yaşanılan İyi Kötü Herşeye ''EYVALLAH'' Diyecek Kadar Onurluyum.

Pişman değilim, kırgınım biraz ama üzülmüyorum. Çünkü gittiğinde yeni birşey öğrendim: artık her 'Seviyorum' diyene inanmıyorum

‎"Allah, nasip ettirmeyeceği bir şeyi".
- hayal ettirmez..

- Hz. Osman -

Küçükken annem: Yerde ekmek görünce 'yükseğe koy, kuşlar yer' derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk acaba kuşlar mı yedi ?

Sevilecek tek bir adam varmış....!
"O"nu'da ANNEM kapmış.

YAR dediğin bilecek ' Dikiş ' i ... Verdiğin zaman Kalbin'e Kalbim'i ... Alacak eline ' Tefekkür Iğnesi'ni Pişmanlık Ipini ' , dikecek Gördüğü her Gün'ah Deliğini... Ve seni Gerekirse Süründüre Süründüre CENNET'e götürecek ...♥... (:

Geri