Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Bil ki; Yaşadıklarınla Değil, Yaşattıklarınla Anılırsın. Ve Unutma; Ne Yaşattıysan Elbet Birgün O'nu Yaşarsın !

Vakt-ı Cuma ♥
Duâ ve Tevbelerimiz kabul olsun İnş/Allah.
hayırlı cumalar...

Her şeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin.
Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın...

[Can Yücel]

O kadar güzel unutmuştun ki beni, hatırlatmaya kıyamadım.

Simetri takıntım var...Yamuk insanlara tahammül edemiyorum.Ağzını burnunu düzeltesim geliyor

Hayatına Giren Bazı İnsanları Taşımak Zor...Onları Değiştirmeye Çalışmak Yerine, Oldukları Yere Bırakıp Hızla Kaçın :)

Çok vefali dostlarim var benim..! Allah şahit, iyi günümde kendimi hiç yalniz hissetmedim.

Lütfen! Başkalarına ait olanları sevmeyin,Başkasının sefasını sürdüğünün cefasını siz çekmeyin,Ölmezsiniz belki,Ama sürünürsünüz

Kimseye Taşıyabileceğinden Fazla Değer Verip.Bununla Övünmesine Fırsat Verme.

Ey Benim Bütün diyarlara bedel sevgilim. Adından başkasına dilimin dönmediği yârim. Sevgisinde nazlananım, hazanım, parıldayan ayım, aşkı ruhunda niyazlananım. İsmini anarken bile besmele çekdiğim. Ey olmazsa, olmazım. Bakmaya doyamadığım, sesine özlemle bağlandığım. Bahtıma doğanım. Ey Kaderi kaderime yazılsın diye hergece yaradana yalvardığım. Seni ne çok özlediğimi bir bilsen yokluğundan utanırsın.

Öyle bi gelki bana adımı sordugunda adımı unutuyum , öyle bi gelki kararsın heryer bi seni görüyüm , öyle bi gelki dilim tutulsun sadece bakıyım hafif bi gülümsemeyle , öyle bi gelki geçmişe lanet ediyim , öyle bi gelki elim ayagıma dolaşsın seni görünce ve öyle bi gelki git desemde gitme..

‎" Ben eşimle tanıştığım gün bütün kadınların cenaze namazını kıldım. "

- Sami Yusuf -

Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü. Ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır...

Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, Bi ömür hiç bırakmamaktır.

*Can Yücel

Unutmayın..! Yaktığınız Can kadar canınız yanacak ve üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.....

Seni başkalarıyla konuşurken gördüğümde içimde ortaya çıkmayı bekleyen bir katil olduğunu farkediyorum.

Oysa defalarca sormuşlardı, büyüyünce ne olacaksın diye; "mutlu" diyemedik. Çünkü, çocuktuk; akıl edemedik..

ne işle meşgulsun?
-sevmekle.
kolay gelsin.
-kolay gitti de, 'zor' gelir...

Geri