Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Geçmiş olan dünden hiç yad etme.Yarın gelmemişken feryad etme.Düşünme geçmişi de,geleceği de.Şimdi şen ol da,yaşamı berbad etme...

Ömer Hayyam

Ben kendime yeni bir şans verdim.
Önce duvarımdaki sonra kalbimdeki, kirli isimleri sildim..
Ardından güzel bir gökyüzü çizdim.
Yağmur sonrası gökkuşağım bile var.
Kendimi avutmak yerine gerçeklerle yaşamayı öğrendim.
Unutmayı değil hatırladıklarımdan ve bana yapılanlardan ders almaya karar verdim.
Aslında ben bugün kendim olmayı öğrendim.!!!

Bir gün geleceksin biliyorum,
o gün ya kırmızı kar yağacak yada çıkmaz ayın son çarşambası olacak..

Paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış..
Kimse seni üzmemiş gibi sev..
Kimse seni seyretmiyormuş gibi dans et..
Kimse seni dinlemiyormuş gibi şarkı söyle..
Cennet dünyadaymiş gibi yaşa..

Hayır küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil.Biraz canım sıkkın hepsi bu.Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim,özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu.Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl.Hep güzel şeyler düşünüyorum.Aydınlık yakın.Biri tutuyor elimden, diyor ki,sabret.Bende var olan şey mutsuzluk değil,bir parça sükûnet...

Küçük İskender

Konuşacaksan öyle bir konuş ki, inanayım.Ağlatacaksan öyle bir ağlat ki, susmayayım.Gideceksen öyle bir git ki, ölümüne unutamayayım."Ama seveceksen öyle bir sev ki;konuşsan da, gitsen de, ağlatsan da seni yüreğimde yaşatayım

Hayat dalga geçmeye başlamışsa seninle, uzatmamak gerekli...Ne pes etmeli insan, ne de mücadele etmeli...Ne peşinden koşmalı sürekli, ne de çekmeli elini eteğini, herşeyden...Gözlerini kapattığında başka şeylerde düşünebilmeli.. Hatta, misafir etmeli yalnızlığı yüreğinde...Ve unutmalı geçmişini,unutmalı ki, OLSUN BİR GELECEĞİ...!

+Sevgilin var mı?
-Yok kullanmıyorum, kalp ağrısı yapıyor

Ah be adam! Naptin sen.. Böylede fethedilmez ki bir kalp Fatih'i kıskandıracaksın...

Bazı insanlar sizi sadece yalnızlıkları geçene kadar yanlarında tutarlar .

Hoşlandığım kızın karşısına çıkıp saatini sorup, bu saatten sonra benimsin diyesim var..

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa...
Neler olup bittiğine anlam verme !
Mutlaka yanlış bir şey oldu..
Düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi,
Ve varlığın ile buluşamadı...

Sorun yok, sadece bekle..

Güneş doğacaktır.
Rüzgar esecek ve yağmur yağacaktır.
Zorlamaya gerek yoktur,

İzlemeye devam et..

Şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde. Zorlamaya gerek yoktur, olması gereken her şey Varoluşun uygunluğunda kendiliğinden olur...

Giden Aşk İçin Dert Etme, Çoğu Zaman Biten Bir İlişki Kuş Gibi Hafiflemenizi Sağlar!..

UĞUR KOŞAR

Bir Yol Var Yürümem Gerek..
Sonuna Kadar Gitmem Gerek..
Güzel Bir Gün Var Biliyorum..
Canımı Yaksada Hayat, Yaşamam Gerek...!

Ne çok şey anlatır göz yaşları..! Bazen söylenemeyen sözlerin sesi... Bazen bir pişmanlığın diyeti... Bazen de bir sevda nefesi.
‎.

Her insan fotoğraflarda güzel çıkmadığını
düşünür. Aslında en güzel oldukları yerler
fotoğraflardır. Öylece dururlar çünkü. Yalan
söylemezler, bırakıp gitmezler, nankör olmazlar,
arkadan konuşmazlar, kalbini kıramazlar, seni
aldatmazlar, ihanet etmezler. Fotoğraflar sadece susar ve, bakar. O yüzden
gelmesin gidenler. Bir fotoğraf göndersinler yeter..

“Sigaramın yarısını ben içtim, yarısını rüzgar…” (-Şair burada, Rüzgar isimli otlakçı arkadaşını üstü kapalı ve nazik biçimde eleştiriyor.)

Geri