Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Yatağa yattığında, uyumak üzereyken düşündüğün kişiye aşıksın.

Birbirlerini haketmeyen onca insan birlikteyken ;
Neden ben sana uzağım ?

Son derece şiddet içerikli bir cümle;
"Seviyorum ama, gitmem lazım."
Al işte bir tokat gibi iner adamın yüreğine.

Aklıma geldiğinde elimle gözlerimi kapatıyorum yâr.! Tekrar tekrar gözümden düşme diye..

"İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme
Rahman [c.c]
'Ben kırık kalplerdeyim' buyurmadı mı?"

Mevlana

Böyledir benim sevdalarım..Sevinci az kederi çok..Hasreti var,sonu yok! Vurdu mu acımasız, sustu mu zamansız! Ama öylesine duru öylesine çoşkulu ve öylesine YALANSIZ ! Eksik olmaz üstünden fırtına,kar,boran..Hasretin en delisi okların en sivrisi,acıların bin türlüsü volta atıp gezer! En acemi ressam bile yalnızlığımın resmini çizer.. Anlayacağın değişeceği yok bu filmin..Böyle Gelmiş,Böyle Gider !!

Bardak bardak.Bir denizi boşaltmaktır, Bir seveni unutmak.."

''Seni seviyorum." cümlesi bile anonim olmuş ! Ne söyleyeni belli, ne kime söylendiği !!

Sen gel de yeter ki, yola yük olmam, yol olur gelirim...

“Biri şu Aşk'ın gece tarifesini kapatsın,
-Geceleri daha fazla can yakıyor...”

- Küçükken nerede uyuyakalsak sabah yatağımızda uyanırdık.

Başkasını sevdiğini duyduğumda üzülmedim. Seni sevdiğime üzüldüğüm kadar...

Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki kimseyle dost olunmaz.. Aşka gelince işte, birkere sevdim bi' daha işim olmaz

Cemal Süreya

Keşkeklerim yoktur benim..Ne yaşadıysam ders alırım..İyide benimdir kötüde..Avutmaya çalışmam kendimi; Acizlerden değilimdir.

Başörtüsü Bir Emirdir ..

Emrin "Başımız Üstüne" ALLAH'ım.

Biri gelse
Çok sevse
Hiç gitmese

Çok saçmaladım galiba !

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder, hem kendini... Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini... !

Sessizce seviyorum seni, söylesemde duymazsın zaten. !

- Sunay akın.

Bir müslüman, arkadaşının gıyabında dua edince, bir melek de ona, “Aynen bir mislini de Allahü teâlâ sana versin” diye dua eder.

Geri