Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Parfüm sevmem ben, hiçte ihtiyaç duymadım. Çünkü bana göre en güzel koku, Sevdiğine sarıldıktan sonra üstünde kalan koku..

Bazı kadınlar makyaj yapar.Bazıları ise sadece güler..yeter.

Özledim,İmkanın varsa kaç gel, sana ihtiyacım var demektir..Bu yüzden "özledim" diyen bir kadına, "ben de" denmez, öğrenin!

Tek bir sözünle beni saatlerce ağlatabilirsin, ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok.

Anlarsın ki; aslında kimsenin farkı yok kimseden. sadece biri daha iyi yalan söyler, biri daha iyi oynar oyununu. hepsi bu ...

"Unut gitsin." diyorlar;
-Sanki unutmasam, çıkıp gelecekmişsin gibi..

Biz sevdiğimizden hep onda olmayanı isteriz.
Hasretler aynı kalır ve biz çeker gideriz...
(N.F.Kısakürek)

En Büyük Zenginlik İnsanların Gönlünü Kazanmaktır ! ♥

Sevilmek istiyorsan önce insan ol !.. Ha bu arada insanlık bedava rahat ol :)

Anlatacak çok şeyim olsa da, emin değilim anlaşılmak istendiğimden...

Ucuz insanlara pahalı gelmen senin değil onların suçu. Unutma ki; insan anlayana çok anlamayana eksik görünür.

Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever

''Sevmek güzel meslek.Ama zor.Can dayanıyor dayanmasına ama yürek gitti gidecek..''

Hadi yar..!İstilası ol gecelerimin..Direnişim sana her daim lâl..Kalbimin fethi gözlerine helal..!​

Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin,yazar silersin. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun.

Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir; ama "bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir".
[Paul Auster]

Niyet Ettim Allah Rızası için ; Seni Bir Ömür Boyu Bu Gönülde Tutmaya...

Siz Ne Kadar ŞEREFLİ oLursanız.
KadınLarınızda o kadar NAMUSLU oLur ~
.
' Hz. Muhammed. (S.A.V) ♥

sonuç şudur ki;
kulaga hoş gelen yabancı bir şarkı gibiydin;
-seni anlamıyordum ama seviyordum..

Geri