Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
"İnsanların, senin hakkında ne düşündüklerini önemsemeyerek, ömrünü 10 YIL uzatabilirsin mesela".

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak,
Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak..!
(M.Mungan)

Üzülmüyorum..
Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı.
Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı.

"Birilerini hep boş zamanlarda özlediğini anlar insan. Çünkü boş insanlar, boş zamanlarda hatırlanır".

‎'Gör'üşürüz demişti ayrıldığımızda,
haklıydı. Gördüm ayrıyken üşüdüğümüzü.

Arkadaşlar! Sevgilinize sürekli iyi davranın, onu sevdiğinizi belli edin, yanından hiç ayrılmayın, sizi terk etsin, denedim %1000 çalışıyor.

Ben düşmanlarımla başa çıkabilirim. Allah beni dostlarımın kötülüğünden korusun.

Giden kalanın yüreğini yanında götürüyorsa, o ayrılık yalandır..Giden kalanın umutlarını yanında götürüyorsa o ayrılık yamandır!

‎"Hiç bir zaman gülmekten vazgeçme,
Üzgün olduğunda bile...
Çünkü gülüşüne kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin."

[ Marquez ]

İster kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır ...

Beni herkes sevdaya asi sanır, Oysa aşk, beni nerde görse tanır, Hasret tanır, Zulüm tanır, Ölüm tanır, Yüzüm yüzümden utanır...

Az geçmeden bir ekip arabası yanaştı,
Onlar da haklı tabii, şafağın körü, siyahlar içinde,
Kirli sakallı, sallanan bir berduş sokak ortasında ağlıyor.

Camı açtı, "Hayırdır kardeş" dedi memurun bir...
"Şer bizden uzak, aşığız sadece..." dedim.
Ters anladı galiba, kimliğimi istedi.
GBT sorgusunda sicilim "sensiz" çıkınca...
"Gel kardeş, otur arkaya" dedi komiser.
"Bu dertle fazla yaşamazsın, Acile götürelim"...
"Uğurlar olsun size" dedim..
"ondan olduğunu bildikçe, ben (acımla) mutlu yaşarım."

Hm bosver şair ne demis , dostum sana verecegim tek akıl aklın varsa tek takıl ;)

"Ellerim ayaklarım gibi de değil uykudayken yitirirsin elini ayağını ben hasreti uykuda da yitirmiyordum"

Hayattan aldığım en büyük ders... Karşında sapasağlam duramayan birine asla ama asla yaslanmayacaksın..!
‎.

Bilmelisin ki, gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez
Gerçek aşklarında !

- Can Yücel -

Saygı Duyulacak Bi Tarafınız Varsa , O Tarafınıza SaygılarımLa.. Kendini Bitmez cümle sananLara ! Benden Kucak DoLusu Noktaa....

söyLeyecek Sözüm oLmayabiLiR ama önemLi değiL ..ÇünKü Boş konuşmakTan iyidR ve eFendiLk ağaç gibidr kökü yerDe başı GöktediR. .!

Yine sana sesleniyorum yar..!! İznin olursa yüreğine ihtiyacım var.... Bırak gözlerin gözlerimde kalsın; Yüreğimin yüreğine söyleyecekleri var.. Sana seni anlatacağım için midir bilmem ama, İlk defa cümlelerimde bir telaş var... Nefes nefese hecelerim.. Sevdan uğruna bir araya gelmek için savaşıyor harflerim; Belki de bundan sonra hep kifayetsiz kalacak şiirlerim.... Seni hak ettiğin gibi anlatamayacakları için.... Biliyorum boynu bükük olacak bundan sonra cümlelerimin.. iznin olursa yüreğine ihtiyacım var....♥

Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.

Geri