Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Havayı eleştirmeyin; arada bir değişmese, on kişiden dokuzu sohbeti başlatacak konu bulamazdı.

Üzülme gitti diye, bu yılın modası böyle! 3 gün sever sonra bezer, senin aradığın Aslı ile Kerem 21.yüzyılda ne gezer...!

- Sunay Akın -

O kadar güzel unutmuşsun ki beni, hatırlatmaya kıyamadım.

Bir gün sende çıkacaksın musalla taşına! Sözüm söz olsun imam sorduğunda; Gülerek iyi bilirdim diyeceğim...

Bazen öyle konuşacaksın ki karşndaki cevap veremeyecek. Bazen de öyle bi susacaksın ki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek .

Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında..

- Can Dündar -

Normalde 2 gün zar zor giden telefonun şarjı, Artık 5 gün gidiyorsa yalnızsındır.. [Küçük İskender]

Duyuyorum: Mümin'in evinde son
ses müzik dinlenmekte..

Görüyorum: Sünnet-i Seniye tek
tek terk edilmekte..

Susuyorum: Çünkü seytan baş tacı
edilmekte..

Biliyorum: Hazreti Muhammed
(s.a.v) Ümmeti'ni gördükçe
gözyaşı dökmekte..

Ve Diyorum: Bu Gidiş NEREYE.!!

Herkes doğru insanı bulmaya çalışır ama kimse doğru insan olmaya çalışmaz. . . !

- Ceyhun Yılmaz -

PARA;İlaçtır Ama Sağlık Alamaz, Yiyecekler Alır Ama İştah Alamaz, Yataklar Alır Ama Uyku Alamaz, Bir Ev Alır Ama Bir Yuva Alamaz

Anlamıyorum Niye Böyle Mağrur , Böyle Maddiyatçı Çoğumuz..Sessiz Bir Yamaçta , Bir Toprak Yığını Olmaktan Başka Ne ki Sonumuz..!

Koşuyor altı yaşında bir oğlan, uçurtması geçiyor ağaçlardan, siz de böyle koşmuştunuz bir zaman. Çocuklara kıymayın efendiler.

Ben Düşmanıma Bile Hergün Dua Ederim...
Allah Karşısına Kendi Yüreği Gibi İnsanı Çıkarsın Derim..

Sen istersen eğer, geçmiş unutulabilir; ama yaptığın her seçimde bir daha düşün:Çünkü gelecek, geçmiş kadar insaflı olmayabilir.

Kadınlar mı zeki yoksa erkekler mi diye merak edenler!.. Havva bir elmayla kandırmış Adem'i.!

- K.İskender -

"İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer, yeterince sevmiyordur. "

Güler Sabancı dünyanın en güçlü 2. kadını seçilmiş...
Annem olduğu sürece birinciliği kimse kapamaz zaten.. ♥

‎15 Ay askerlik = Mehmetçik
6 ay kısa dönem askerlik = Mehmet
1 ay bedelli askerlik = Mehmet Bey...

Şükürsüz nimetten doyum bekleme, ikiyüzlü dosttanda samiyet, biri doyurmaz diğeri huzura erdirmez..

Birini Kaybetmek İçin Ne Yapıyormuşuz . ? Çoook Seviyormuşuz . ;)

Geri