Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
ASLA VAZGEÇME..
Kendini yorgun hissetsen bile, Başarı senden kaçsa bile, Bir hata sana zarar verse bile, Hatta ihanet sana acı verse bile,Bir hayal yok olsa bile,Gözyaşları gözlerini yaksa bile,Kimse gayretini fark etmese bile,Nankörlük ödülün olsa bile,Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysa bile, Ve hatta her şey,hiçbir şey olsa bile.. Vazgeçme.....
YENİDEN BAŞLA....

istediğin kadar namaz kıl,sadaka ver...Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin...

Varsın olmasın hayatta her istediğimiz biz olana "Elhamdülillah" olmayana da "Eyvallah" demesini biliriz.

Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak. . . !

‎"DEĞER" Bilene Verilir.. Ve Özleyen Özlenendir.. UNUTMA Kİ ; Duygular Ortaksa Eğer, Yaşananlar Güzeldir.. ! (✿ ◠ ‿ ◠ ✿)

Gideni sevmek kalanların işi değilmiş meğer, çünkü giden ne beklediğin gibi gelir, ne de beklediğine değer.

Yüzü Güzele Kırk Günde Doyarsın, Huyu Güzele Kırk Yılda Doyamazsın..!

Bazen ilk görüşte bilirsin;
O insan senin kaderindir.
Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz..."

[ Aşk Tesadüfleri Sever ]

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?

Ömer Hayyam

Takvim düzeni herkes için aynı olsa da, zaman herkesin içinde başka türlü ilerler.

"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz.."

balzac

Konuşarak Anlatılmaz Herşey, Bazen Susmak Yeter Aslında. Unutma; Konuşmak Bir İhtiyaç Olabilir, Ama Susmak Cevaptır Anlayana!!!

Marquez

İnsanların kötü olduklarını görmek beni şaşırtmıyor, ama bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez'

William Butler

Ne Kimseye Başımı Eğdim, Nede Bir Başkasına Haksızlık Ettim. Ben Sadece İnsanlara Fazla Güvendim Ve Hep Bu Yüzden Kaybettim!!!

Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil,
Çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili..

|Attila İlhan

Ya tutulacak kadar yakın ol...
Yada unutulacak kadar uzak..!

* Hz Mevlana

Bi erkeğin yαtαktα "seni seviyorum" demesine, bir de kαdının sinirliyken "senden nefret ediyorum" demesine inαnmαyαcαksın.

Üçüncü kişiye de yer vardır Aşk da,

oğlumuz o da..

Geri