Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Okadar Adii Bir insansınki ihanetinin yanında Köpek gibi kalıyorsun, senden intikam Alsamda Sana Değmez Bunu Unutma

sen yalancı sevgilerin, yalancı sözlerin yalanlarında mutlu olurken, ben intikam ateşiyle seni hatırlayacağım

Bırak Ellerimi Sensiz Kalsın, Bakma Gözlerime Sana Alışmasın! Sen içimde Nefret! kalbimde intikam Ateşisin Bundan Sonra

aşkmı dedin karşılıksız o kişinin yanlızlığıdır yanlızlığında yaşattığı düşünceleri gizli arzularıdır bence…

Sevmeye NiyetLiysen İyi Düsünmelisin,AgLamayı Ögrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,Ask Kumar Gibidir Dikkat EtmeLisin,Oynadığın Zar DeğiL ßiLmeLisin

Yeri gelir hiç olmayacak şeylerin peşine düşersin.o kadar bağlanırsın ki ona zamanla tüm bedenini sarar.sonra gün gelir senin tüm bedenini saran o şey artık yoktur gitmistir ve senin için ayakta durmak zordur artık.öyle yada böyle hayat devam eder sen sadece özlersin,belki bir gün geri döner umuduyla gün sayarsın sadece.hayat işte hayirlisi .

elveda derken... gözlerim sulandi.... hayat.. yalanlardan ibaret mis.. :( ölenle ölme diye dememisler bosuna..... dogruyu bile bile.. her gecen günle bende ölüyorum...... :( :( susarak nereye kadar varabilcez bakalim.. :( hayat cok acimasiz.... :(

unutamıyorum seni analtamıyorum sevgimi.duygularını anlatamayn.sensizlige kabullenemeyen.yanlızlıkta gezinen.artk yaşamak istemeyen.sensizim yani kımsesizim...

qiden qitmiştir.. qittiqi qün ßitmiştir.. ßen qideni deqiL, qiden ßeni kayßetmiştir...!

Gözlerinin ışığı kalbimi aydınlatır,agzından cıkan her kelıme senı sevıyorumu hatırlatır,sensiz gecen her saniye cehennemi aratır,dön gel sevdiğim sensiz bu ömür haramdır.

Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık çakal dolmuş yürüdüğümüz gayri meçhul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz duman olmuş..

Birgün En Sevdiğin İnsandan En Büyük Darbeyi Yersen ; Pembenin Kara , Dostluğun Yara , Sevmenin Palavra Olduğunu Anlarsın. . . !

Birakacağın bir eLi asla tutma tutacan bir ELide asLa bırakma yaLan sevdaLara güL oLmaktansa gerçek sevdaLara diken oL...

Unutmak çaredeyıl unutsam unuturdum. onunla gizlice rüyalarımda buluşurdum. yanmasa yüreyim titremese dizlerım ben onu coktan unuturdum..!

BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

Şimdi Git Gidebildiğin kadar Uzaklara özlerim görmesin seni Kalbim O An yeniden Alevleniyor sana Yapamıyorum Söz Geçiremiyorum Oan kalbime Git Lütfen ne olur Benim kendimle Bırak!

Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, Böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, Seni sensiz yaşamak içime sinmiyor... Birgün zaman kayar elinden tutamazsın. Sel gibi akan gözyaslarını kurutamazsın. Öylesine sendeyim öylesine bendesin ki Unutmak istesekte artık unutamayız!!!

‎''Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam.
Ama evet ! yeri gelir susarım.
Canımı ço...k yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim.
Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem.
... O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
Ona o kadar şeye rağmen,o kadar değer veririm ki, hergün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki;
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Şerefsizim Seviyorum dedi,Hangisine inanacağımı şaşırdım.

Geri