Facebook gameroom blitz açilmiyor

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
mak res yok. Farklı bir oyun oynuyorum.Ama önceden yolum gamerooma düşmüştü. Şimdi opera gx diye yeni nesil oyun browseri var. Onu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bejeweled bu oyun da zblitz ama oyunyormu

---------- Post added 11 Ocak 2020 at 18:33 ----------

mak res yok. Farklı bir oyun oynuyorum.Ama önceden yolum gamerooma düşmüştü. Şimdi opera gx diye yeni nesil oyun browseri var. Onu kullanıyorum.

bu benim oyunda var mı burada acaba opera gx

NitCh tekrara merhaba biliryormu bende yorudunu ama oyunda ile iligili gene yazacam oyun bekerken bu çikiyor bende bir faydası olur diye çevirdim...,
QProby.jpg

Bu farklı bişey veri güvenliğinden bahsediyor.Oyunn ile değil de kişisel veriler ile ilgili.senin gamerooma sorun var.

yardım eden yok mu ya o kadar erkek var şu forum ilaki bir de var dır bu oyun veya oyunmıştır veya facebook sunuz vardır bir deneyin lüften...

• Beğen
Tepkiler: Neo
Ayni hatayi bende aliyorum denemek icin kurdum sorun seninle alakali gozukmuyor. Diger oyunlar catir catir acilip kutur kutur oynaniyor.

Oysa kaç gün önce problem oyunda diye belirtmiştim... Büyüklerinizin sözünü dinleyin lütfen.

Peki bu durumda diğer oyunlar için “ ERİK GİBİ” ifadesini kullanabilirmiyiz sevgili Neo

o ne demek

---------- Post added 16 Ocak 2020 at 14:30 ----------

Ayni hatayi bende aliyorum denemek icin kurdum sorun seninle alakali gozukmuyor. Diger oyunlar catir catir acilip kutur kutur oynaniyor.

diğer zblıtz oyunlardımı oyunursunu

---------- Post added 16 Ocak 2020 at 14:31 ----------

Oysa kaç gün önce problem oyunda diye belirtmiştim... Büyüklerinizin sözünü dinleyin lütfen.

sana göre düzeilirmi

Bende Baktım Ama Açılmadı Sanırım System Kaynaklı.

Geri