Facebook gameroom blitz açilmiyor

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü

Facebook instagram gibi sosyal medya kullanmıyorum maalesef.
Sorunu buradan yazabilir misin?

r0rJM3.jpg

gameroom dan girde bu şekil bekliyormu oyunun...

Gameroom'da benzer özelliklerde bir oyun oynamayı dene. Eğer oyun açılırsa blitz isimli oyunda bir sorun vardır. Açılmazsa senin bilgisayarınla alakalı bir sorun vardır.
Mesela oyunun gereksinimlerini kaldırmayan bir donanıma sahip olabilir bilgisayarın.
Tabii bunu anlamak için dediğim gibi blitz oyununa benzeyen farklı bir oyun oynamayı denemelisin.

Gameroom'da benzer özelliklerde bir oyun oynamayı dene. Eğer oyun açılırsa blitz isimli oyunda bir sorun vardır. Açılmazsa senin bilgisayarınla alakalı bir sorun vardır.
Mesela oyunun gereksinimlerini kaldırmayan bir donanıma sahip olabilir bilgisayarın.
Tabii bunu anlamak için dediğim gibi blitz oyununa benzeyen farklı bir oyun oynamayı denemelisin.

mesala bu oyun açılıyor Bejeweled Blitz

Firefox ya da başka bir tarayıcıda açmayı denediniz mi oyunu? Sorun flash kaynaklı gözükmüyor anladığım kadarıyla.

. mak res Revo unninstaller ile kaldırmayı dene.Gelşmiş olarak kaldır. Öyle bir kurmayı dene. Eğer browseri arıyorsan opera gx var oyun için tasarlanmış tavsiye ederim..

O halde Blitz isimli oyunda bir problem vardır. Özellikle Blitz 'in açılmaması buna işaret. Firmanın teknik desteği vardır muhakkak, teknik destek istemelisin.

nasıl yapacam

---------- Post added 11 Ocak 2020 at 17:35 ----------

Firefox ya da başka bir tarayıcıda açmayı denediniz mi oyunu? Sorun flash kaynaklı gözükmüyor anladığım kadarıyla.

oyun orada değil gameroom da oyunıyor bir tek

nasıl yapacam

---------- Post added 11 Ocak 2020 at 17:35 ----------

oyun orada değil gameroom da oyunıyor bir tek

Facebook'ta sayfası vardır oyunun. Sayfasına gidip bir bak bence. Oralarda bir yerde teknik destek kısmı olur diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi, başka oyunu açıp da Blitz 'i açmıyorsa problem oyun kaynaklıdır.

Facebook'ta sayfası vardır oyunun. Sayfasına gidip bir bak bence. Oralarda bir yerde teknik destek kısmı olur diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi, başka oyunu açıp da Blitz 'i açmıyorsa problem oyun kaynaklıdır.

bu sayfa destek galiba doğrum acaba....
zGPLG7.jpg

revo unninstaller bir program ismi Google a yazıp indirmelisin. O alt gizli klasörlere kadar komple kaldırıyor. Sonra yeniden KUR FACEBOOK Game roomu. Bende de olmuştu. Böyle kaldırdım yaptım düzeldi. mak res

yaptım kaldır dım bilgisaray yeniden başlayıp mı yoksa direk kurumyım..

Geri