arkadaşalr eğer facebook unuz varsa bana özel mesaj atbilirsiniz acaba oyun hakkında için...
Facebook instagram gibi sosyal medya kullanmıyorum maalesef.
Sorunu buradan yazabilir misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşalr eğer facebook unuz varsa bana özel mesaj atbilirsiniz acaba oyun hakkında için...
Facebook instagram gibi sosyal medya kullanmıyorum maalesef.
Sorunu buradan yazabilir misin?
![]()
gameroom dan girde bu şekil bekliyormu oyunun...
Büyük ihtimal oyunun alt yapısıyla alakalı.
Önce ki adımlar işe yaramadıysa oyunla alakalıdır mak rescim.
Gameroom'da benzer özelliklerde bir oyun oynamayı dene. Eğer oyun açılırsa blitz isimli oyunda bir sorun vardır. Açılmazsa senin bilgisayarınla alakalı bir sorun vardır.
Mesela oyunun gereksinimlerini kaldırmayan bir donanıma sahip olabilir bilgisayarın.
Tabii bunu anlamak için dediğim gibi blitz oyununa benzeyen farklı bir oyun oynamayı denemelisin.
mesala bu oyun açılıyor Bejeweled Blitz
O halde Blitz isimli oyunda bir problem vardır. Özellikle Blitz 'in açılmaması buna işaret. Firmanın teknik desteği vardır muhakkak, teknik destek istemelisin.
Firefox ya da başka bir tarayıcıda açmayı denediniz mi oyunu? Sorun flash kaynaklı gözükmüyor anladığım kadarıyla.
nasıl yapacam
---------- Post added 11 Ocak 2020 at 17:35 ----------
oyun orada değil gameroom da oyunıyor bir tek
Facebook'ta sayfası vardır oyunun. Sayfasına gidip bir bak bence. Oralarda bir yerde teknik destek kısmı olur diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi, başka oyunu açıp da Blitz 'i açmıyorsa problem oyun kaynaklıdır.