mak res
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
Facebook gameroom blitz açilmiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaptım olmadığıBilgisayarında oyun yüklü sanırım.
Yüklüyse adımları takip eder misin;
Denetim masası->Programlar->Program Kaldır->Facebook Gameroom oyununu kaldırman lazım.
Yani oyun bilgisayardan tamamen silinmeli.
Tekrar yüklemek için; facebooka giriyorsun.
-choreme taramasını kullan/mozilla pek iyi değil-
Facebookta oyunlar kısmından tekrar sildiğin oyunu yükle.Bu işlemlerden sonra oyun hala hata veriyorsa genel güncelleme var demektir.
Yarın tekrar denersin bu oyun için mak res.
yaptım olmadığıoyun kendınımı güncellemeıyor dıyorsunu
Oyunla alakalı genel bir baktım da,oyun da güncelleme yapıldığı zaman senin attığın ekran gibi veyahut siyah ekran açılıp takılı kalıyormuş.
O sebeple yarın tekrar dene istersen?
Neo bı bakamısını acabs
Bilgisayarında oyun yüklü sanırım.
Yüklüyse adımları takip eder misin;
Denetim masası->Programlar->Program Kaldır->Facebook Gameroom oyununu kaldırman lazım.
Yani oyun bilgisayardan tamamen silinmeli.
Tekrar yüklemek için; facebooka giriyorsun.
-choreme taramasını kullan/mozilla pek iyi değil-
Facebookta oyunlar kısmından tekrar sildiğin oyunu yükle.Bu işlemlerden sonra oyun hala hata veriyorsa genel güncelleme var demektir.
Yarın tekrar denersin bu oyun için mak res.
Arkadas aciklamis
oyun da kaynaklı bende değıl yanı öyle mı
Chrome tarayiciyi guncelle eger guncellenmiyorsa silip yeniden kur. Tekrar acilmiyorsa yarini bekle
ben oyun gameroom da oyunıyormu ama
Neo'nun demek istediği choreme'den yüklediysen oyunu choreme kaynaklı güncelleme sorunu olabilir.Choreme uygulamasını kaldırıp tekrar kurmayı dene,bu seçenekte olmazsa yarını bekle mak res :tatli:
Choreme hemde gameroom da mı sılyım...
Hayır,denetim masasından programlar kısmından sadece choreme uygulamasını kaldır,onu geri yükle.
Sonra oyunu tekrar dene,açılmazsa oyunla alakalı teknik sorun vardır muhtemel.
Hayır,denetim masasından programlar kısmından sadece choreme uygulamasını kaldır,onu geri yükle.
Sonra oyunu tekrar dene,açılmazsa oyunla alakalı teknik sorun vardır muhtemel.