FaceApp Forumun En karizmatik yaslisini secelim?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese beğeni sana haha fav :m

ne eğlenceli başlık jdjfks bayıldım….

Ben bi oggy’e love atmis olabilirim. Kusura bakma ama bi oggy degilsin favela. Hakikaten kiz olsa, ne canlar yakacakmis jklggk

Ben kimseye galp atmadım.. yalan konuşmayın.. burası yalan konuşma yeri değil.. hem bana da galp atmayın arkadaşlar aşık olduğunuzu sanıyorum örüğümü acıp sacımı savuruyorum evde.. sonra her yer saç oluyor bırakın ya...

hani bazi insanlarin iyiligi yuzunden okunur ya.. iste favela, dede halin oyle. cok temiz kalpli guleryuzlu ve guven veren bi dede tipin var :d

hani bazi insanlarin iyiligi yuzunden okunur ya.. iste favela, dede halin oyle. cok temiz kalpli guleryuzlu ve guven veren bi dede tipin var :d
Sağ ol hanım kızım sağ ol, şurda dil altı heplerim olacağıdı uzat hele (hep diyo dedem hapa hep)

mesajıma galp atmayıp güleryüz atanlar var.. onlar kesin bana aşık.. güleryüz atarak ters psikoloci yapıyorlar.. sanki anlamıyorum..

fave, shini seni yeterince bilimsel bulmadı...
yabtığın işi söyle, shini sever sayısalcı insanları... beni sayısalcı sandığı için seviyordu

Niye ya? Sayisalci severim dogru ama sozelcilerden de var bir iki sevdigim. Hem ben favela’nin ne is yaptigini biliodum sanki :// (Favela hem benim onu sevdigimi bilir bence. : ))

4 parça teoremini biliyom shini hanım... selams...

bir oggy değilsin dedin... daha ne dicektin....

bu uygulamadan saçımı uzattım çok hoşuma gitti fjjdjd korkunç bi uygulama ne yaparsan yap inanılmaz gerçekçi oluyor ve bence bu baya ürkütücü.

20210722_223016.jpg

Adın Elif olsun…

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri