Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oggy maşallahın var. bu ne güzellik böyle. biraz daha bakarsam aşık olabilirim.ya yaşlıyı bilmem de ben aşırı iyi kız oluyorum...... töbe allahım töbe yarabbim...... şuna bak dağlar kızı reyhanım resmen....... eee yabani senin yurtdışı oturumun süresiz miydi cnm anlatsana biraz.......
Ekli dosyayı görüntüle 20528
dayko ne diye baktım. trakya'da dayı anlamına geliyormuş. bir de bu isimle haberlere konu arama kurtarma köpeği çıktı. umarım ikincisini kastetmemişsindir, kırarsın kalbimi.Dayko?
skksjshahah dayı olan ama arama kurtarma köpeğine de ‘dayko’ ismini koymak manidar ve karizmatik olmuş.dayko ne diye baktım. trakya'da dayı anlamına geliyormuş. bir de bu isimle haberlere konu arama kurtarma köpeği çıktı. umarım ikincisini kastetmemişsindir, kırarsın kalbimi.
ne güzelliği birader aşk-ı memnu cemile'ye benzemişim asdfjsadsafjkdfasdcanis'in de güzelliği var ama hala liste başı oggy. oggy'nin güzelliğine yanaşan yok.
Forumun en güzel kızı konusuna da bir tane atayım.Belki klaus düşerneed neden öyle güzel olmuş
ve hayır plesk sinan albayrak'a benzemiyor
O çoktan düştü uyuyorsun.Forumun en güzel kızı konusuna da bir tane atayım.Belki klaus düşer![]()
![]()
Need harikasin..asaglayici mi ya da meydan okuyan bakislarinla mi bacim?
yazdık ya işte anna hanımcım asdfsadf