Eylül sabırsızları

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Eylül ayı da ağustos ayından farksız olmadığı için pek bir anlam ifade etmiyor hatta gündüzleri daha da sıcak olabiliyor.

b.k var kış gelsin diye koştur koştur kosturuyorsunuz

Sonbaharı sevenlere saygım var fakat beklemek nedir yani.

ekim daha güzel aslında ama kimse ekim’i konuşmuyor. bir taraf eylül’ün fanı bir taraf kasım’da aşk başkadır diyor ama ekim’in yüzüne bakan yok. oysa en sonbahar ekim’dir. duruşu nettir, öyle eylül gibi yarı oynak ne olduğu belli olmayan bir ay değildir… bir gün evlenirsem ekim’de evlenmek isterim mesela, ekim bunu hak ediyor çünkü. içinde birkaç günü kötü şeyleri hatırlatsa da favorim kalmaya devam edecektir, muck ekim.

ben de eylülü çok severim ama sonbaharı sevdiğimden hep. ama sonra eylül edebiyatçıları çıktı, eylülü sevdiğimizi söyleyemiyoruz. hep bu güzellemeciler sebebiyle... çay edebiyatçıları sözüm size de aynı zamanda... ve ayrıca rakı edebiyatçıları... yok rakı içen kadın bilmem ne... kahve edebiyatçıları size de geliyorum... yok kahve yalnızlığı severmiş... ama bülent ortaçgil'in eylül akşamı şarkısı çok güzel değil mi...

biz dün geceden bayramlaşmaya başladık, kitabını ve kahvesini alan herkes bayramlaşabilir bugün. hayırlı eylül’ler arkadaşlar, öyle güzel konuma sahip bir ülkeyiz ki sonbahar diye bir harikalığımız var…

peki biraz üstteki efsane ekim çıkışım, haklıyım da üstelik…
ekim daha güzel aslında ama kimse ekim’i konuşmuyor. bir taraf eylül’ün fanı bir taraf kasım’da aşk başkadır diyor ama ekim’in yüzüne bakan yok. oysa en sonbahar ekim’dir. duruşu nettir, öyle eylül gibi yarı oynak ne olduğu belli olmayan bir ay değildir… bir gün evlenirsem ekim’de evlenmek isterim mesela, ekim bunu hak ediyor çünkü. içinde birkaç günü kötü şeyleri hatırlatsa da favorim kalmaya devam edecektir, muck ekim.

ne çay ne sonbahar edebiyatı işler bu bünyeye : S

Bu sene hiç sabırsızlanmadım,
30+1'i hiç sevmeyeceğim daha şimdiden belli.

Ağustos ayı da bitsin ve eylül, ekim kasım ayları gelsin!

Geri