karamuratbenim
Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen nasıl istersen sirinsesim… harika bi öneri, yol olsam seni dinlerdim. olmasam da dinlerdim… yarabbilalesido…Bence ağustostan nisana geçmeli yıl dediğin
Yarabbilalesido deme bi gülme geliyor skdjdjsen nasıl istersen sirinsesim… harika bi öneri, yol olsam seni dinlerdim. olmasam da dinlerdim… yarabbilalesido…
ekim daha güzel aslında ama kimse ekim’i konuşmuyor. bir taraf eylül’ün fanı bir taraf kasım’da aşk başkadır diyor ama ekim’in yüzüne bakan yok. oysa en sonbahar ekim’dir. duruşu nettir, öyle eylül gibi yarı oynak ne olduğu belli olmayan bir ay değildir… bir gün evlenirsem ekim’de evlenmek isterim mesela, ekim bunu hak ediyor çünkü. içinde birkaç günü kötü şeyleri hatırlatsa da favorim kalmaya devam edecektir, muck ekim.
Eylül aynına ne anlam yüklediğine göre değişir, karar senin.peki ''hoş geldin eylül'' mesajlarımızı bugünden mi yazıyoruz lefty? yoksa ilk bir hafta içinde de yazabilir miyiz?...